Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Polites Ed: "Πωλείται υδροηλεκτρικός σταθμός του Άγρα Έδεσσας με νερό και τοπίο!"

Δεν αστειεύεται ο Σαμαρο-Βενιζελικός αναπτυξιακός ολοκληρωτισμός.

Η καταλήστευση και το ξεπούλημα των ενεργειακών και φυσικών πόρων της χώρας δε θα πραγματοποιηθεί χωρίς να αφήσει ανεπανόρθωτες πληγές όχι μόνο στους ανθρώπους αλλά και τη φύση επιβάλλοντας τα μοντέλα της νεοφιλελεύθερης αισθητικής εκεί όπου το θεωρεί αναγκαίο για χάρη των αγορών και της ψευτο-ανάπτυξης.

Έτσι δεν θα είναι καθόλου παράξενο, εκτός από το ξεπούλημα της ηλεκτρικής ενέργειας και την αρπαγή των νερών από τον φυσικό τους ιδιοκτήτη που είναι Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, να δούμε στα αμέσως επόμενα να χρόνια να ξεφυτρώνει και καμιά μεζονέτα η καμία ξενοδοχειακή μονάδα στα μοναδικής φυσικής ομορφιάς τοπία του " Υδροηλεκτρικού Σταθμού Άγρα " ισχύος 50 MW και του "Υδροηλεκτρικού Σταθμού Εδεσσαίου " ισχύος 19 MW.

Η καταστροφική αυτή πολιτική των κυβερνώντων γίνεται ακόμη πιο προκλητική αν σκεφθεί κανείς ότι η κατασκευή του " Υδροηλεκτρικού Σταθμού Άγρα " πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των πολεμικών αποζημιώσεων της Ιταλίας απέναντι στη χώρα για τις ζημίες που προκλήθηκαν από τους Ιταλούς κατακτητές στη διάρκεια της ΚΑΤΟΧΗΣ !
 
 
*το Κείμενο είναι δημοσιευμένο στο facebook -  Polites Ed

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *