Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Συγκινητικές εικόνες: Η τελευταία μέρα ενός σκύλου, πριν την ευθανασία (vid)

Ο Duke Robets, είναι ένας σκύλος, που έπρεπε να οδηγηθεί στην ευθανασία. Οι ιδιοκτήτες του τον αποχαιρέτισαν, όπως πρέπει να αποχαιρετάς έναν πιστό φίλο (Pics)





Duke από stefanelonikitelo




Την τελευταία μέρα του Duke Roberts, λίγο πριν του κάνουν ευθανασία παρουσιάζει το buzzfeed. Στο λεξικό ως ευθανασία ορίζεται ο εύκολος και ανώδυνος θάνατος.
Στην πράξη όμως πρόκειται για μια πολύ δύσκολη και οδυνηρή απόφαση την οποία καλούνται συχνά να πάρουν οι ιδιοκτήτες των μικρών ζώων και οι κτηνίατροι τους.

Ονομάζομαι Duke Roberts και θα πεθάνω σήμερα. Έφαγα όλα μου τα χάμπουργκερ γιατί  είχαμε πάρτι

Και γελούσα

Είπαμε αστεία

...Ενώ κάποιες στιγμές ήμασταν σοβαροί

Φίλοι από απέναντι ήρθαν. Είναι δίδυμοι. Όταν κάποιος τους προσέφερε ένα χάμπουργκερ το ένα από τα δύο παιδεία είπε: " Όχι ευχαριστώ,. Δεν θέλω να πάρω κανένα χάμπουργκερ από τον Dukey"

Πέρασε να με δει και η Kristen

Ενώ περιμέναμε τον κτηνίατρο η Kristen με πήγε βόλτα

 

 

 

Δροσιστήκαμε

 

 

 

Ηρέμησα

Δεν ένοιωσα πόνο

Ένοιωσα ότι με αγαπούν

Χαιρέτησα την φίλη μου Kira








http://www.ialmopia.gr/search/label/PHOTOS


http://www.ialmopia.gr/search/label/VIDEOS


πηγη:news247

1 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *