Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Ολοκληρώθηκε το Aridea Cup 2014 (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μέσα σε εορταστικό κλίμα, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το Aridea Cup 2014. Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στα γήπεδα της Πιπεριάς για να παρακολουθήσει τους τρεις προγραμματισμένους τελικούς που ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα της διοργάνωσης. Οι αθλητές, όπως ήταν αναμενόμενο τα έδωσαν όλα και αντάμειψαν το κοινό με εντυπωσιακές φάσεις και υψηλού επιπέδου τέννις. 

Στην κατηγορία των αγοριών, νικητής αναδείχθηκε ο δαιμόνιος ρουμάνος Edris Fetisleam ο οποίος επικράτησε με 2-0 σετ του αξιόμαχου Δημήτριου Πιτσινή. Στα κορίτσια, η Daryna Gukasyan από την Ουκρανία, νούμερο ένα του ταμπλό, επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και νίκησε με 2-0 σετ την Elene Mchelidze. Τέλος, στο διπλό των αγοριών νικητές αναδείχθηκαν ο Δημήτρης Πιτσινής και ο Βασίλης Βαρδάκης. Με αυτόν τον τρόπο, μια ακόμα υπέροχη διοργάνωση έφτασε αισίως στο τέλος της, με τον κόσμο και τους αθλητές να ανανεώνουν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.







































1 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *