Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

IALMOPIA LIVE: Μάγεψε το κοινό η βραδιά ποίησης στην Αριδαία [ΒΙΝΤΕΟ - ΕΙΚΟΝΕΣ]

IALMOPIA LIVE: Μάγεψε το κοινό η βραδιά ποίησης στην Αριδαία [ΒΙΝΤΕΟ - ΕΙΚΟΝΕΣ]


"Η βραδιά μας είναι αφιερωμένη στην ποίηση"

Με αυτήν την φράση ξεκίνησε η δεύτερη ποιητική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στους λιθόστρωτους δρόμους της τέχνης στην Αριδαία (10/8). Μια συνάντηση πιο τολμηρή από την περσινή, μια βραδιά - λιθαράκι για την επόμενη.

Οι ποιητές αυτοί, εκφραστές και εραστές της τέχνης, της τέχνης που λέγεται ποίηση, άνθρωποι απλοί και σύνθετοι που έχουν την ανάγκη να βάλουν στον έρωτα φτερά, στην πολιτική φωτιά, στην κοινωνία όνειρα και ελπίδες, στον θρήνο μουσική, στην πίκρα και τον πόνο εναλλαγή και αδιέξοδο. Άλλωστε η ποίηση είναι στοχασμός, αναζήτηση, επανάσταση... πολιτισμός.

Όλη αυτήν η προσπάθεια ξεκίνησε από την πρωτοβουλία του Βαγγέλη Τσαβδάρη και διοχετεύτηκε από την αγάπη του για τον Μύρωνα Κομνηνό, με στόχο το διάνθισμα (μπόλιασμα) και την προώθηση νέων καλλιτεχνών και όσων έχουν διάθεση να εκφραστούν.

Συμμετείχαν οι:

Κώστας Δανάς
Βαγγέλης Τσαβδάρης
Μαρία Βαλασίδου
Ευάγγελος Μπεγλόπουλος
Δέσποινα Τσουλφαίδου
Φρόνη Ελπασίδου
Γιώργος Σαμαρτζίδης
Γιάννης Νικολαϊδης
Νάνσυ Ματζάρη
Γεωργία Αμπάρη
Βάσω Ρουμελή
Ελένη Όρλη


Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα ήταν χορηγός της εκδήλωσης και κάλυψε την βραδιά μέσα από την κάμερα του ialmopia.gr, στηρίζοντας την προσπάθεια των ανθρώπων που λατρεύουν την τέχνη.

Δείτε όλη την ποιητική βραδιά αποκλειστικά μέσα από την κάμερα του ialmopia:




Δείτε τις φωτογραφίες του ialmopia:










































































ialmopia.gr

4 comments:

  1. μπραβο στα παιδια της Αλμωπιας μας για τον πολιτισμο που εκφραζουν και μπραβο επισης στο ialmopia.gr που στηριζει τον πολιτισμο της περιοχης μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτο περισσοτερο μετεκλογική εκδήλωση του σηφάκη ήταν παρά πολιτισμός.
    το σηφάκη τι τον βάλανε επίτιμο εκει μπροστα? είναι μεγαλος παραγοντας της περιοχης ?
    σοβαρευτητε λιγο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ετσι μπραβο ρε κλασικε νεο(λερα)ελληναρα που μας το παιζεις ο ξερολας των παντων και κρυβεσαι πετωντας τις μπαρουφες σου πισω απο ενα πληκτρολογιο. δηλαδη εσενα τι σε πειραζε που ηταν ο σηφακης εκει, και ο καθε σηφακης δλδ. ας εδινες κ εσυ το παρον η αυτος που ψηφισες να ηταν εκει και να στηριζε την προσπαθεια αυτων των ανθρωπων που προβαλλουν τον πολιτισμο της περιοχης μας.

      αι σιχτηρ

      Διαγραφή
  3. ήμουν παρόν γι αυτό τα λέω όλα αυτά. αν εγώ κρύβομαι εσύ τι κάνεις 4.55 ? έχω απόλυτη ελευθερία να κρίνω οτιδήποτε και οποιονδήποτε θέλω. αλλά να μάθεις να δέχεσαι την κριτική 4.55 και ο συνδυασμός σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *