Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

''Με το δεξί'' ο Αλμωπός στο πρωτάθλημα Κ17 της ΕΠΣ Μακεδονίας (Θεσσαλονίκης)

Ένα ιδιαίτερα ελπιδοφόρο ξεκίνημα, για τη συνέχεια της συμμετοχής του στο Πρωτάθλημα Νέων Ειδικής Βαθμολογίας της ΕΠΣ Μακεδονίας(Θεσσαλονίκης), πραγματοποίησε, το Σάββατο 27/9, ο Αλμωπός Αριδαίας, με την ομάδα του Κ17, νικώντας εκτός έδρας με σκορ 2-3 τους ΑΣ Κανονιέρηδες (Άρσεναλ Θεσσαλονίκης).

Στο πρώτο ημίχρονο, η κυριαρχία των παικτών του Αλμωπού ήταν απόλυτη, με αποτέλεσμα να προηγηθούν με σκορ 0-2, χάρη στα τέρματα των Φανιάδη(με πέναλτι) και Κασσά. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι ΑΣ Κανονιέρηδες προσπάθησαν να ισορροπήσουν το παιχνίδι, όμως ο Αλμωπός πέτυχε και τρίτο τέρμα, χάρη σε δυνατό ευθύβολο σουτ του Μήντση από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Ακολούθως οι Κανονιέρηδες αυξάνοντας τις προσπάθειές τους, αλλά και παίζοντας αντιαθλητικά κάποιες φορές, κατάφεραν να κερδίσουν πέναλτι, το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας Καρατζίδης και να πετύχουν δύο τέρματα, οδηγώντας το αποτέλεσμα στο τελικό 2-3 υπέρ του Αλμωπού.

Το βάπτισμα του πυρός όμως της ομάδας Κ17 του Αλμωπού Αριδαίας, σ’ αυτό το υψηλών απαιτήσεων και δυσκολίας πρωτάθλημα, ήταν ιδιαίτερα πετυχημένο. Έδωσε δείγματα και υποσχέσεις για μια καλή πορεία και μια άξια εκπροσώπηση της επαρχίας μας στο Πρωτάθλημα υποδομών κατηγορίας νέων της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Με την ομάδα του Αλμωπού αγωνίστηκαν οι: Καρατζίδης, Κιουλτζόπουλος, Φαφούτης(Μήτρου), Σαπουντζής, Λαμπρίδης, Δεμίρης, Κασσάς(Γώγου), Μήντσης, Φανιάδης, Παρασκευάς(Μένκσι), Πασσαλίδης(Μιχαηλίδης).



Στους ομίλους Ειδικής βαθμολογίας της ΕΠΣ Μακεδονίας μετέχουν οι ισχυρότερες ομάδες νέων της Περιφερ. Ενότητας Θεσ/νίκης και των όμορων νομών. Συγκεκριμένα:

Στον 1ο Όμιλο μετέχουν οι:

ΠΑΕ ΠΑΟΚ

ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ 2000

ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ

ΠΑΟ Ν.ΕΠΙΒΑΤΩΝ

ΑΧΧΙΛΕΑΣ ΠΕΡΑΙΑΣ


Και στον 2ο Όμιλο:

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

ΠΑΟ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ

ΠΙΕΡΙΚΟΣ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΕΑΠΟΛΗΣ «Γ. ΚΟΥΔΑΣ»

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

ΑΚ. ΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΗΣ

ΑΣ ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ

Π. ΜΕΛΑΣ/ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Οι τέσσερις πρώτοι του κάθε ομίλου θα σχηματίσουν δύο μίνι ομίλους, από τους οποίους θα αναδειχθεί και ο πρωταθλητής της κατηγορίας νέων της ΕΠΣ Μακεδονίας. 

Τιμά ιδιαίτερα τον Αλμωπό η ένταξη της ομάδας νέων του στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα και, τόσο το προπονητικό team και η διοίκηση, όσο και οι παίκτες θα κάνουν το παν για μια αξιόμαχη συμμετοχή, με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *