Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το ialmopia.gr στο live του Sivert Hoyem στην Θεσσαλονίκη [ΒΙΝΤΕΟ - ΕΙΚΟΝΕΣ]

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το ialmopia.gr στο live του Sivert Hoyem στην Θεσσαλονίκη [ΒΙΝΤΕΟ - ΕΙΚΟΝΕΣ]



Επιμέλεια: ialmopia.gr


Μια εξαιρετική συναυλία είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν χθες το βράδυ (27/9) στο Principal Club του Μύλου στην Θεσσαλονίκη. Ο Νορβηγός Sivert Hoyem, αποζημίωσε το πλήθος κόσμου που κατέκλυσε τον συναυλιακό χώρο, ανταποδίδοντας την αγάπη που παραδοσιακά του δείχνει το Ελληνικό κοινό, με μια γεμάτη, 2ωρη εμφάνιση.

Ερμήνευσε τραγούδια τόσο από την προσωπική του καριέρα όσο και πολλά αγαπημένα από τους Madrugada, το συγκρότημα με το οποίο έγινε ευρύτερα γνωστός και στην χώρα μας. Μαγευτικά μελωδικός στις μπαλάντες, δυναμικός σε σημείο που ίσως δεν το περιμέναμε στα υπόλοιπα τραγούδια του προγράμματος, το μόνο σίγουρο είναι πως δημιούργησε πολύ έντονα συναισθήματα στο κοινό του, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και ανανεώνοντας το ραντεβού του με τον κόσμο της Θεσσαλονίκης για τον επόμενο χρόνο.

Η Θεσσαλονίκη αποτέλεσε την τελευταία στάση της μίνι περιοδείας του στην χώρα μας, η οποία περιλάμβανε εμφανίσεις στην Αθήνα, την Πάτρα και το Βόλο. Την βραδιά άνοιξε ο πολύ κεφάτος Έλληνας καλλιτέχνης Joey.

To ialmopia.gr βρέθηκε στις πρώτες σειρές και σας μεταφέρει το κλίμα της συναυλίας, με αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο.



Δείτε το βίντεο από το τραγούδι "Majesty των Madrugada" που επιμελήθηκε για σας το ialmopia:






Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από την συναυλία του ialmopia:













































ialmopia.gr


5 comments:

  1. τρομερο αποκλειστικο, ενδιαφερει αμεσα ολη την αλμωπια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχαχα! για να μπηκες, να ειδες κ ν σχολιασες, σενα σιγουρα σ ενδιαφερει παντως 3.06!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχαχαχαχαχαχαχα εισαι μεγαλο νουμερο 3:06

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ... και πολυ κομπλεξικος θα συμπληρωσω εγω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. την γκομενα σου εβαλες να σχολιαζει ρε ialmopia; αποκλειστικο κι αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *