Τρίτη, 2 Σεπτεμβρίου 2014

Τελετή Ορκωμοσίας στο Δήμο Έδεσσας

Στην είσοδο του Δημαρχείου Έδεσσας πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής.

Στην τελετή ορκωμοσίας παραβρέθηκαν οι Βουλευτές Πέλλας κ. Διονύσης Σταμενίτης και Ιορδάνης Τζαμτζής, ενώ τηλεφωνικά εξέφρασε τις ευχές του ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργος Καρασμάνης, οι Δήμαρχοι Πέλλας κ. Γρηγόρης Στάμκος και Σκύδρας κα Κατερίνα Ιγνατιάδου, η εκπρόσωπος της Αντιπεριφέρειας Πέλλας κα Μαρία Ζωγράφου - Τσαντάκη, εκπρόσωποι των Στρατιωτικών, Αστυνομικών και Πυροσβεστικών Αρχών, εκπρόσωποι φορέων και πολίτες του Δήμου Έδεσσας.

Η τελετή ορκωμοσίας πραγματοποιήθηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ, ο οποίος μετά την ορκωμοσία δώρισε στον Δήμαρχο Έδεσσας κ. Δημήτρη Γιάννου μία εικόνα της Παναγίας, ενώ ο Δήμαρχος με τη σειρά του δώρισε στον Σεβασμιώτατο ένα στυλό. Ο κ. Μιχάλης Φουνταλής ορκίστηκε με πολιτικό όρκο.

Ο Δήμαρχος στη σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στην προηγούμενη θητεία και τη μέχρι τώρα πορεία του «Καλλικρατικού» Δήμου Έδεσσας, ενώ χαρακτήρισε τη νέα θητεία συνέχεια της προηγούμενης που έχει καλύτερες προϋποθέσεις για παραγωγή έργου και βελτίωση της ζωής των πολιτών, καθώς έχουν βελτιωθεί τα οικονομικά στοιχεία του Δήμου.Γραφείο Τύπου

Δήμου Έδεσσας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *