Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

600 δις - χρυσός και μετρητά της Ελλάδος στα Παγκόσμια ταμεία - άρθρο της Δήμητρας Κοντάκου

Άρθρο της Δήμητρας Κοντάκου στο ialmopia.gr
 
Συνάντηση με τον Αρτέμη Σώρρα που κατέθεσε 600δις ομόλογα Αμερικανικού Δημοσίου στο όνομα της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας είχαμε Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014 , στα Κοίλα Κοζάνης, ενεργοί πολίτες από όλη την Ελλάδα.
 
 Πάνω από 2 τρις μετρητά που προορίζονταν για τους Δήμους ,βρίσκονται μπλοκαρισμένα στις τράπεζες της Ελλάδος. Κυβέρνηση και τραπεζίτες εμποδίζουν να έρθουν τα χρήματα στους πρώτους 7 Δήμους που υπέγραψαν με τον Αρτέμη Σώρρα για να εγγυοδοτήσει την εισροή κεφαλαίων και να αρχίσει η ανάπτυξη και τα έργα. 
 
Ο Αρτέμης Σώρρας τόνισε την μέγιστη σημασία που έχει να ενωθούν οι Έλληνες κατά Δήμους για να συναντιούνται και να ενημερώνονται σε εβδομαδιαία βάση, γιατί η συνένωσή μας είναι πλέον η δύναμή μας. Δικαστήρια που έχουν γίνει στην Ελλάδα, καθώς και έγκυρα κρατικά και διακρατικά έγγραφα που μας επιδείχθηκαν, επιβεβαιώνουν αδιάσειστα το αληθές της ύπαρξης των 600 δις και των τρισεκατομμυρίων που κατέχει η Ελλάδα σε χρυσό και μετρητά στα Παγκόσμια Ταμεία. Τα Παγκόσμια Ταμεία ιδρύθηκαν φαινομενικά με στόχο να υπάρχει ένας "κουμπαράς για ώρες ανάγκης" για τα κράτη που συμμετείχαν. 
 
Μα ο χρόνος έχει δείξει πως τα Παγκόσμια Ταμεία ή Καταπιστεύματα, ιδρύθηκαν απλά και μόνο για να αποκρύπτεται ο πλούτος των λαών και να διοχετεύεται όχι στα κράτη για τις κατά καιρούς ανάγκες τους, μα σε σκοπούς άσχετους της συλλογικής βούλησης των λαών. 
 
 
600 δις - χρυσός και μετρητά της Ελλάδος στα Παγκόσμια ταμεία - άρθρο της Δήμητρας Κοντάκου στο ialmopia.gr - Γυμνάστρια, Εναλλακτική θεραπεύτρια, τέως υποψήφια Βουλευτής Νομού Πέλλας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *