Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Δήμος Αλμωπίας: Πρόσκληση σε συνέντευξη τύπου για την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων

Ο Δήμος Αλμωπίας και ο Σύλλογος Φίλων Ζώων ¨ΕΛΠΙΔΑ¨ στα πλαίσια του εορτασμού της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ και της ενημέρωσης των δημοτών αλλά και του παρεμβατικού ρόλου τον οποίο διαδραματίζουν, σε ότι αφορά τα αδέσποτα ζώα, σας προσκαλούν στη συνέντευξη τύπου που προτίθενται να δώσουν το Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 12:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου.

Στη συνέντευξη θα είναι παρόντες ο Αντιδήμαρχος Αλμωπίας κ. Τσιμτσιρίδης Γεώργιος, αρμόδιος για θέματα αγροτικής ανάπτυξης και ο Πρόεδρος της Φιλοζωικής Αλμωπίας κ. Παραστατίδης.

Θέμα της συνέντευξης θα είναι: ¨ΑΔΕΣΠΟΤΑ, ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ¨.



Με τιμή

Τσιμτσιρίδης Γεώργιος

Αντιδήμαρχος Αλμωπίας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *