Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Δραστηριότητες Ορειβατικού Συλλόγου Αριδαίας

Η νέα ορειβατική χρονιά ήδη ξεκίνησε! Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει ένα με την παρέα μας μπορεί να επισκέπτεται κάθε Τετάρτη, μετά τις 8:30 μ.μ. τα γραφεία του συλλόγου (Γ.Αβέρωφ 7 στο στενό της ΔΕΗ) στην Αριδαία για να συζητήσουμε για την ορειβασία και το βουνό και να περάσουμε όμορφα. Υπενθυμίζουμε ότι η εγγραφή στον σύλλογο μας είναι μόλις 5 ευρώ και η ετήσια συνδρομή 25 ευρώ.


Την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου ο Ορειβατικός Σύλλογος Αριδαίας βρέθηκε στο όρος Πάϊκο και πραγματοποίησε πεζοπορία από το χωριό Θεοδωράκι έως την κορυφή Μετερίζι (φωτο).


Την επόμενη Κυριακή 5 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί μια σύντομη πεζοπορία και ταυτόχρονα συντήρηση της έναρξης του μονοπατιού από το χωριό Αετοχώρι στο όρος Πίνοβο. Μετά θα ακολουθήσει ένα μικρό γλέντι στο ταβερνάκι της πλατείας του χωριού. 







Πληροφορίες στα τηλέφωνα:
Ισίδωρος Ιωαννίδης: 6976979137
Αλέξανδρος Μυλωνάς: 6945425524

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *