Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Ισόπαλοι οι νέοι του Αλμωπού με τον Πιερικό Κατερίνης

Η ομάδα Νέων (Κ17) του Αλμωπού Αριδαίας αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την αντίστοιχη του Πιερικού Κατερίνης, στην τρίτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων Ειδικής Βαθμολογίας
της ΕΠΣ Μακεδονίας (Θεσ/νίκης).

Ήταν ένας αγώνας, στον οποίο ο πολύ ισχυρός άνεμος δυσκόλεψε το παιχνίδι και των δύο ομάδων.

Οι νέοι του Αλμωπού, αν και κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δέχθηκαν πρώτοι γκολ σε μια ανύποπτη φάση. Αύξησαν στη συνέχεια τις προσπάθειές τους και, μετά από απώλειες κάποιων ευκαιριών, κατάφεραν να ισοφαρίσουν με κοντινό σουτ του Σαπουντζή.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες και των δύο ομάδων προσπάθησαν να αλλάξουν το σκορ, όμως ο αγώνας έληξε χωρίς να σημειωθούν άλλα τέρματα.

Για τον Αλμωπό αγωνίστηκαν οι: Καρατζίδης, Κιουλτζόπουλος, Φαφούτης (Ταραλίδης, Μεσκίνης), Σαπουντζής, Λαμπρίδης, Δεμίρης, Παρασκευάς, Μήντσης, Κασσάς (Χρυσίδης), Φανιάδης, Πασσαλίδης (Μένκσι).




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *