Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Η εκστρατεία τρόμου του FBI σχετικά με την κρυπτογράφηση των συσκευών

Το ξέρατε πως αν η Apple και η Google επιτρέπουν την κρυπτογράφηση συσκευών, τότε οι τρομοκράτες, οι παιδόφιλοι και άλλοι πολύ κακοί άνθρωποι θα μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι και να καταστρέψουν την κοινωνία; Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει το Federal Bureau of Investigation, γνωστό ως FBI, μέσω του επικεφαλή του James Comey, σε μια ομιλία τρόμου που παρέδωσε στο Brookings Institute. 

Η πίεση της Αμερικανική κυβέρνησης σε Apple και Google είναι τεράστια, έτσι ώστε να μην εφαρμοστεί η κρυπτογράφηση συσκευών, με τις δύο εταιρίες να φαίνεται να μην επηρεάζονται από την πίεση μέχρι τώρα και να προωθούν την κρυπτογράφηση και στα δύο λειτουργικά.



unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *