Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

ΕΚΑΣΚΕΜ: Πρώτη ήττα για την Αλεξάνδρεια

Την πρώτη της ήττα γνώρισε η ομάδα της Αλεξάνδρειας στον πρώτο εκτός έδρας αγώνα για το φετινό πρωτάθλημα.
Ο ΓΑΣ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Εύαθλου στο Πολύκαστρο και εχασε με 73-59. Η ομάδα της Αλεξάνδρειας παρά τις πολλές απουσίες (5 παίχτες έλειπαν), την ατυχία με τον τραυματισμό του Ρουσόπουλου και το κακό ξεκίνημα της, όπου βρέθηκε να χάνει με 20 πόντους διαφορά, κατάφερε να ξαναμπεί στο παιχνίδι, και να ροκανίσει την διαφορά.
 Με σκληρή άμυνα και ψυχραιμία στην επίθεση μπόρεσε και έφτασε σε απόσταση βολής από τον αντίπαλο της (45-44 στα μέσα του τρίτου δεκάλεπτου) αλλά κάπου εκεί μπήκε στην μέση ο παράγοντας διαιτησία. Με συνεχόμενα λανθασμένα σφυρίγματα έστελνε τους αντιπάλους στην γραμμή των ελευθέρων βολών, με συνέπεια να ανοίξει η διαφορά στους 10 πόντους όπου διατηρήθηκε μέχρι το τέλος.

Πολλά παράπονα από τους δύο διαιτητές για την ομάδα μας που ελπίζει σε καλύτερη αντιμετώπιση στα επόμενα ματς.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ:(Γκότσης) Παντοφλίδης, Ρουσόπουλος, Παπαγερίδης, Σιτσάνης, Μπαλιακας, Στογιαννόπουλος, Αβραμίδης, Νικολόπουλος, Περπερίδης, Πλωμαρίτης.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *