Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Ιορδάνης Τζαμτζής: «Να μην εξαιρεθούν από το εποχικό επίδομα του ΟΑΕΔ οι βοηθοί χειριστών μηχανημάτων»

Να μην εξαιρεθούν από το εποχικό επίδομα του ΟΑΕΔ οι βοηθοί χειριστών μηχανημάτων ζητά ο Βουλευτής Πέλλας με αναφορά που κατέθεσε στον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βρούτση Ιωάννη. 

Ο κ. Τζαμτζής επισημαίνει στον αρμόδιο Υπουργό ότι κάθε χρόνο τόσο οι χειριστές μηχανημάτων έργου όσο και οι βοηθοί χειριστών λάμβαναν εποχικό βοήθημα από τον ΟΑΕΔ., το οποίο δικαιούταν όσοι είχαν μειωμένο αριθμό εργάσιμων ημερών όπως είναι οι εποχικοί χειριστές. 


Ο κ. Τζαμτζής τονίζει ότι φέτος έχουν εξαιρεθεί από το εποχικό βοήθημα οι βοηθοί χειριστών και ζητά την άμεση αποκατάσταση της αδικίας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *