Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Σκυδραϊκός - Πανεδεσσαϊκός 50-55 (ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΕΚΑΣΚΕΜ)

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχαν οι νεανίδες του Πανεδεσσαϊκού την περασμένη Κυριακή, απέναντι στο ισχυρό Σκυδραϊκό.

Σ ένα ματς διαφήμιση του μπάσκετ οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ καθ όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, με τις καλές άμυνες να έχουν τον πρώτο λόγο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Σκυδραϊκό να μπαίνει δυνατά και να διατηρεί σε όλη την τρίτη περίοδο μια διαφορά 5 πόντων.

Η τέταρτη περίοδος βρήκε τον Πανεδεσσαϊκό να ισορροπεί γρήγορα το παιχνίδι και τις δύο ομάδες να μάχονται μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για την νίκη.

Η παράταση ωστόσο έδωσε την λύση με τον Πανεδεσσαϊκό να μπαίνει πιο αποφασιστικός στο έξτρα πεντάλεπτο και να καθαρίζει την νίκη από το πρώτο δίλεπτο όπου ξέφυγε με 7 πόντους διαφορά. 

Επόμενο ματς για τις Νεανίδες του Πανεδεσσαϊκού την ερχόμενη Κυριακή 2/11, στην Κατερίνη απέναντι στην ΑΓΕ Πιερίας.


Δεκάλεπτα:

Α: 12 - 11

Β: 13 – 14 (ημίχρονο 25 – 25)

Γ: 12 – 07

Δ: 10 – 15 (παράταση 47 – 47 )

Ε: 03 – 08 (τελικό 50 – 55)


ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Μίλτσης Γεώργιος): Λυμπάρη Μ. 11 (1τρ, 2β), Ιωαννίδου Κ 3 (1β), Μποζίνη Χ. 2, Παζάρκα Ε. 8 (1τρ, 1 β), Σιάντη Ε. 9 (1τρ, 2Β), Σιβένα Κ. 11 (1β), Καρτσαμάρη Ε. 4, Κέτσου Μ. 7 (1τρ).


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *