Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Εύκολα ο ΦΟ Αριδαίας στην Κρύα Βρύση, δυνατό τεστ για τον ΠΑΟΚ Αλμωπίας στον Κολινδρό


Για την 4η αγωνιστική της Α' και Β' κατηγορίας οι ομάδες τις πόλης μας θα συνεχίσουν τις υποχρεώσεις τους εκτός έδρας, με τον ΦΟΑ να αγωνίζεται στην Κρύα Βρύση και τον ΠΑΟΚ Αλμωπίας στον Κολινδρό.


Για την ομάδα του Π. Βάτση αναμένεται να είναι ένα εύκολο απόγευμα, καθώς η ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου δεν έχει πετύχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα (3 ήττες), δείχνοντας έτσι την διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων.




Για την ομάδα του ΠΑΟΚ Αλμωπίας μια εκτός έδρας νίκη θα είναι ένα νέο ξεκίνημα στην προσπάθεια των παικτών του Α. Αβράαμ, μετά από την εντός έδρα ήττα από την νεοσύστατη ομάδα του Πλαταμώνα το περασμένο Σάββατο στην Αριδαία.





Κάντε τώρα like και κοινοποίηση την σελίδα μας και μάθε όλα τα νέα για την Α΄ & Β' ΕΚΑΣΚΕΜ





ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *