Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Στο μικροσκόπιο του ialmopia οι ομάδες της Α΄ κατηγορίας ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Στο μικροσκόπιο του ialmopia οι 15 πρωταγωνίστριες ομάδες του 1ου ομίλου της Α' κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Πέλλας τις 4 πρώτες αγωνιστικές




Α.Σ ΠΡΟΜΑΧΟΙ
 

Το απόλυτο των νικών για την ομάδα του Βασίλη Σαμαρά που οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος και θα είναι ένα από τα φαβορί για την άνοδο στην Α1. Στηριζόμενη σε δικά της παιδιά και με όπλο την άμυνα της (1 γκολ σε 4 αγώνες) δείχνει μέχρι στιγμής να μην έχει αντίπαλο. Οργανωμένη ομάδα σε όλα τα επίπεδα οι ''Μπαχοβίτες'' δείχνουν φέτος να είναι οι χρονιά τους.





ΑΡΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ


Τον θεό (Άρη) του...Λουτρακίου βρίσκουμε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με τον έμπειρο προπονητή Μάκη Δεμίρη μαζί με την διοίκηση της ομάδας να θέτουν υψηλούς στόχους και ένα σύνολο αποτελούμενο από πολλούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές ίσως το ποιοτικότερο ρόστερ του ομίλου που θα μας απασχολήσει κατά την διάρκεια της σεζόν με τα επιτεύγματά του.




ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΩΡΟΘΕΑΣ
 
 Η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος δεν θέλει να τριτώσει το κακό καθώς τις δύο προηγούμενες χρονιές σώθηκε την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή και φέτος θέλει να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται. Εγγύηση για αυτό ο πρωτοεμφανιζόμενος σε πάγκους Γιάννης Αμανατίδης που παρουσιάζει πολύ καλό ''έργο'' και οι φιλότιμες προσπάθειες της διοίκησης του Κώστα Ηλιάδη ώστε να ξανά κερδηθεί η χαμένη αξιοπρέπεια της Αναγέννησης.





ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ

Η ομάδα της Έδεσσας φιγουράρει στην 4 θέση και φέτος όπως και κάθε χρόνο σταθερή αξία στην Α κατηγορία με πρωτεργάτη τον κόουτς Γιώργο Γιαννούλτση τους περισσότερους ποδοσφαιριστές από πέρσι να έχουν παραμείνει και να είναι Πασάς στο γήπεδο του με 2 στα 2.(Πασά Τσαίρ)







ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΝΙΣΣΑΣ


Η ομάδα της Βεγορίτιδας από τις συμπαθέστερες ομάδες του πρωταθλήματος με αξιοζήλευτη πορεία και ατού την δυνατή έδρα που δύσκολα περνάει κάποιος , παιδιά του χωριού θέλει να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα.







ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ


Η εμπειρία της Α1 μπορεί να μην έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα αλλά σίγουρα βοήθησε το νεανικό σύνολο της Κερασιάς και θέλει να κάνει ανάλογη πορεία με την τελευταία φόρα που βρέθηκε στη Α κατηγορία.





ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΜΑΣ


Με παρουσία για πολλά χρόνια στην Α1 παραδοσιακή δύναμη με ισχυρή διοίκηση που μέχρι στιγμής δείχνει να είναι η ομάδα αίνιγμα καθώς βρίσκεται μόλις στην 7η θέση της βαθμολογίας.






ΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΝΟΥ

Η Νίκη θέλει μόνο νίκες για αυτό πήρε και στον πάγκο της έναν δουλευταρά προπονητή(Μάριος Παπαδόπουλος) ώστε να την καθοδηγήσει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.







ΕΝΩΣΗ ΤΣΑΚΩΝ


Από τις πιο οργανωμένες ομάδες του ομίλου ξεκίνησε με φιλοδοξίες και όνειρα και σίγουρα η 9η θέση δεν αντικατοπτρίζει την αξία αυτής της ομάδας. Αλλαγή προπονητή στην θέση του Γιώργου Τσιμτσιρίδη ο Δημήτρης Παπανδρέου με στόχο την ανάκαμψη της Ένωσης.





ΕΥΡΩΠΟΣ ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ


Η συνύπαρξη τριών χωριών(Φουστανη-Θηριόπετρα-Φιλώτεια) είχε μεγάλη επιτυχία στην Β κατηγορία αλλά στην Α πρέπει να παλέψει πολύ για χαμογελάσει στο τέλος. Πρώτη νίκη μέσα στη Δωροθέα και αισιοδοξία για το μέλλον. Έδρα το γήπεδο της Φιλώτειας.







ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΙΔΑΣ



Λίγο οι -2βαθμοί από το προηγούμενο πρωτάθλημα λίγο το ότι η επιστροφή στο ανακαινισμένο γήπεδο της δεν της έφερε γούρι έχουν φέρει τον Μακεδονικό στις χαμηλές θέσεις. Έχει δώσει όλα τα παιχνίδια της εντός έδρας(3) συν το ρεπό της και περιμένουν οι φίλοι της καλύτερη συνέχεια.






ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΑΡΕΦΕΙΟΥ



Οι περισσότεροι από τους άθλους του Ηρακλή δεν στέφτηκαν με επιτυχία με εξαίρεση το τελαυταίο ματς καθώς ξέσπασε στην Παναγίτσα με 9-3 και μάλλον άρχισε η αντεπίθεση. Δύναμη η έδρα της από της αξιόπιστες της κατηγορίας που για να περάσεις δεινοπαθείς.






ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ


Δεν θέλει να περάσει τα περσινά καθώς σώθηκε και μαθηματικά στο παιχνίδι με την Ξιφιανή στο τέλος παρόλα αυτά φαίνεται να βάζει δύσκολα στον εαυτό της και τα μαντάτα δεν είναι ευχάριστα. Ένας βαθμός σε 3 παιχνίδια και το ''Στόμα του Λύκου'' να μην προκαλεί φόβο.





ΔΑΦΝΗ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ


Παναγιά βοήθα όπως λέει και ο λαός δείχνει να είναι προς το παρόν η Δάφνη ομάδα που ανέβηκε φέτος στην Α και θα είναι από τις ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή τους. Σίγουρα ακόμα είναι νωρίς και στο στρατόπεδο της Παναγίτσας δεν έχουν σκοπό να τα παρατήσουν.




ΑΡΗΣ ΥΔΡΑΙΑΣ


Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας ο Άρης της Υδραίας με έναν βαθμό δείχνει να κάνει πορεία δυσανάλογη με αυτή του Κυπέλλου. Ο κόουτς Θοδωρής Τσολερίδης είναι μαχητής και περιμένουμε την ανάκαμψη του Άρη.



ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *