Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Στον Εισαγγελέα Σαρρής, Μαρινάκης, Μελισσανίδης

Ενώπιον του Αθλητικού Εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου θα βρεθούν την ερχόμενη εβδομάδα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, ο πρόεδρος της ΕΠΟ και ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ.
Την παρέμβαση της Δικαιοσύνης προκάλεσαν όσα ακούστηκαν στο διοικητικό συμβούλιο της Super League την Παρασκευή (14/11) από τον Βαγγέλη Μαρινάκη που "επιτέθηκε" στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έκανε λόγο μεταξύ άλλων για πιέσεις αλλά και απειλές από την διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, με αντικείμενο τον ορισμό συγκεκριμένων διαιτητών στον αγώνα της Ένωσης με την Παναχαϊκή.

Αποτέλεσμα ήταν να απαντήσει σε επίσης υψηλούς τόνους ο κ. Μελισσανίδης και ακολούθησε η παρέμβαση του Αθλητικού Εισαγγελέα.

Έτσι, ενώπιον του Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου θα βρεθούν και οι τρεις ισχυροί άντρες του ποδοσφαίρου για το θέμα που έχει ξεκινήσει με αφορμή την επίθεση που δέχτηκε ο διαιτητής Χριστόφορος Ζωγράφος.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *