Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Ρυθμίσεις οφειλών από τον Δήμο Αλμωπίας

ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΟΦΕΙΛΩΝ –ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Ο Δήμος Αλμωπίας ενημερώνει τους δημότες ότι βάσει πρόσφατης νομοθεσίας, δίνεται η δυνατότητα ρύθμισης του συνόλου των βεβαιωμένων οφειλών που έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες έως τις 30/10/2014.
Οφειλές που ανέρχονται μέχρι τις 5000 € μπορούν να αποπληρωθούν σε 24 δόσεις με απαλλαγή κατά 80% των προσαυξήσεων ( κάθε δόση δεν μπορεί να είναι μικρότερη των 100 € ).
Για μεγαλύτερες οφειλές, οι δόσεις κυμαίνονται από 48 έως 100, αναλόγως του ποσού, με απαλλαγή από 10% έως 50 % των προσαυξήσεων.
Οφειλές που έχουν ενταχθεί σε ρύθμιση που έληγε στις 14/8/2014 και δεν έχουν αποπληρωθεί οι δόσεις τους εγκαίρως, θα πρέπει να μπουν σε νέα ρύθμιση.
Ποσά που καταβάλλονται εφάπαξ, απαλλάσσονται κατά 100% από τις προσαυξήσεις.



Οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου

(Αναστασιάδης Δημήτριος, Ταμείο), το αργότερο μέχρι τις 30/11/2014.




Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ε.Δ

ΤΣΙΜΤΣΙΡΙΔΗΣ Ν. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *