Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Προσλήψεις στην ΕΛΣΤΑΤ με προτεραιότητα σε άνεργους και πολύτεκνους

Με προκήρυξή της, η ΕΛΣΤΑΤ καλεί όσους ενδιαφέρονται να εργαστούν σε αυτή ως συνεργάτες. Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν μόνο ιδιώτες και ιδιωτικοί υπάλληλοι, οι οποίοι θα πρέπει να είναι τουλάχιστον απόφοιτοι Λυκείου ή εξαταξίου Γυμνασίου, ηλικίας από 21 έως 69 ετών.

Η επιλογή θα γίνει μέσω μοριοδότησης, με προτεραιότητα σε όσους είναι άνεργοι ή πολύτεκνοι. Όσοι επιλεγούν θα απασχοληθούν σε στατιστικές έρευνες και απογραφές, μέσω προσωπικών συνεντεύξεων που θα κάνουν σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις με ερωτηματολόγια.

Το ωράριο είναι ελεύθερο και η αμοιβή καθορίζεται ανάλογα με τον αριθμό των σωστά συμπληρωμένων ερωτηματολογίων που παραδίδει κάθε συνεργάτης.

Οι αιτήσεις ξεκίνησαν χθες και θα συνεχιστούν έως τις 3 Δεκεμβρίου ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.statistics.gr και στην ένδειξη «Ιδιώτες Συνεργάτες ΕΛΣΤΑΤ».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *