Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Δυσκολεύει πολύ η παραμονή για τον Πανεδεσσαϊκό μετά την ήττα από την Βόνιτσα

Παρά τη φιλότιμη προσπάθεια των τριών πρώτων δεκαλέπτων όπου προηγήθηκε με 52-48, για άλλη μία αγωνιστική ο Πανεδεσσαϊκός προδόθηκε από την κακή του άμυνα και με ένα επιμέρους 08-28 έχασε εύκολα από τον Α.Ο. Βόνιτσας και πλέον μένει πολύ πίσω στην υπόθεση παραμονής.
 Η γηπεδούχος ομάδα προσπάθησε να φύγει στο σκορ από νωρίς παίζοντας γρήγορα, η επιπολαιότητα όμως στην τελική προσπάθεια και τα λάθη, έδωσαν τη δυνατότητα στη φιλοξενούμενη ομάδα να ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής και το πρώτο ημίχρονο να είναι ‘’ντέρμπι’’ με πολλές εναλλαγές στο σκορ. 
Ο Πανεδεσσαϊκός ξεκίνησε εξαιρετικά το τρίτο δεκάλεπτο προηγούμενος μέχρι και οκτώ πόντους, με τον 17χρονο Κληντσάρη να οργανώνει και να ‘’τρέχει’’ υποδειγματικά την ομάδα. Λάθη των γηπεδούχων στα τελευταία δύο λεπτά έδωσαν τη δυνατότητα στη Βόνιτσα να κλείσει το σκορ στο -4(52-48). Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα του Γιώργου Χασάπη εγκλωβίστηκε στην άμυνα ζώνης της Βόνιτσας και με κακή αμυντική συμπεριφορά γνώρισε την ήττα εύκολα στο τέλος αδυνατώντας να αντιδράσει.

Επόμενος αγώνας για τον Πανεδεσσαϊκο την προσεχή Κυριακή στη Μελίκη με τον τοπικό Γ.Α.Σ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *