Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Η Επισκόπηση των αγώνων της Α1 κατηγορίας

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Η Επισκόπηση των αγώνων της Α1 κατηγορίας μέσα από τη ματιά του ialmopia.gr


Εδεσσαϊκός - Μ.Α. Ν. Πέλλας 1 - 0 (Καρυπίδης)


Παρ όλο που ο Εδεσσαϊκός προερχόταν με τρία αποτελέσματα με ανατροπές θα περιμέναμε να επικρατήσει της Νέας Πέλλας που δείχνει αδύναμη πιο εύκολα. Όμως η Νέα Πέλλα στάθηκε αξιόλογα με τον Εδεσσαϊκό να χάνει αρκετές ευκαιρίες. Τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι με νίκες του Εδεσσαϊκού που δείχνει ότι στον δεύτερο γύρο μπορεί να γίνει καλύτερος και να διεκδικήσει ακόμα και το πρωτάθλημα.


Ορφέας Ριζαρίου - Εθνικός Γιαννιτσών 1 - 2 (Αντωνιάδης, Φλαρούντζος, Σωκρατίδης)


Ο Εθνικός Γιαννιτσών επικράτησε δύσκολα απ ότι φαίνεται, γιατί το Ριζάρι έχει δείξει ότι δεν μπορεί να αντιμετωπίσει όμαδες που βρίσκονται από τη μέση της βαθμολογίας και πάνω. Άρα αυτό ίσως δείξει κάτι θετικό για το Ριζάρι, ότι στο δεύτερο γύρο κάνει μια προσπάθεια για να σωθεί.


Δόξα Εξαπλατάνου - Δόξα Μανδάλου 1 - 2 (Γκότσης, Καλώτι, Θωμάς)


Ήταν ένα ντέρμπι με τις ομάδες να είναι κοντά στην βαθμολογία. Επικράτησε η Δόξα Μανδάλου η οποία είχε κάποια αποτυχή αποτελέσματα στους τελευταίους αγώνες και έδειξε ότι σε αυτό το επίπεδο, δηλαδή με τις ομάδες που βρίσκονται ακριβώς κάτω από τις πρωτοπόρες έχει δυνάμεις. Ο Εξαπλάτανος δεν εκμεταλλεύτηκε την έδρα του, έχασε ευκαιρίες στο παιχνίδι που του κόστισαν και τη νίκη.


Μ.Α. Πέλλας - Όλυμπος Αψάλου 4 - 3 (Τσίκος, Μπρατσούδης 2, Γεωργιάδης, Μουζάκης, Ταρπάνης, Καραμούζας)


Για ακόμα ένα παιχνίδι η Άψαλος έχασε στο τελευταίο λεπτό, είναι πολλές φορές που έχει συμβεί αυτό στο πρωτάθλημα και σίγουρα μας δείχνει κάποια πράγματα. Στην κρίσιμη στιγμή η ομάδα της Αψάλου και ενώ σκοράρει εκτός έδρας, δεν έχει την ηρεμία να πάρει το αποτέλεσμα. Η Πέλλα μέσα στην έδρα της δείχνει ικανή να κάνει ζημιές σε οποιονδήποτε αντίπαλο.




ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *