Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Ευχές του (Κ.Δ.Α.Π. -μ.Ε.Α) - «ΚΟΛΙΝΤΑ 2014» στην Πλατεία Παπανίκανδρου στα Γιαννιτσά

Το προσωπικό και οι μαθητές του Κέντρου ΔημιουργικήςΑπασχόλησης Παιδιών με
Αναπηρία (Κ.Δ.Α.Π. -μ.Ε.Α) της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α Πέλλας, εκφράζουν δημόσια τις πιο θερμές ευχαριστίες τους στον Διευθυντή, στους καθηγητές και στους μαθητές του 2ουΓιαννιτσών, για την επίσκεψή τους στο Κέντρο και τα δώρα που προσέφεραν στους μαθητές του ενόψει των εορτών.

Ευχόμαστε σε όλους Χρόνια Πολλά.

Γενικού Λυκείου

Το Προσωπικό και οι μαθητές του ΚΔΑΠΜΕΑ




«ΚΟΛΙΝΤΑ 2014» στην Πλατεία Παπανίκανδρου στα Γιαννιτσά
Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού & Ανάπτυξης Πέλλας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ανατολική Ρωμυλία» Καρυωτών Γιαννιτσών διοργανώνουν από κοινού πολιτιστική εκδήλωση- αναβίωση παραδοσιακού εθίμου, «ΚΟΛΙΝΤΑ 2014», σήμερα Τρίτη 23 Δεκεμβρίου, στις 8.30 το βράδυ, στην Πλατεία Παπανίκανδρου, στα Γιαννιτσά.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *