Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

IALMOPIA LIVE: Στην Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Μπάσκετ του ΦΟ Αριδαίας [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (21/12) η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Μπάσκετ του ΦΟ Αριδαίας.

Μικροί και μεγάλοι αθλητές του συλλόγου βρέθηκαν στο γήπεδο και συμμετείχαν σε διαγωνισμούς 3on3, σε διαγωνισμό ελεύθερων βολών και στο τέλος της εκδήλωσης η ομάδα των ανδρών πήρε μέρος σε διαγωνισμό τριπόντων. Νικητής του διαγωνισμού ο προπονητής των ακαδημιών Τάκης Σαρακινλής.

Στο γήπεδο υπήρχε πλούσιος μπουφές, ενώ δεν έλειψε και ο Άγιος Βασίλης ο οποίος έκλεψε την παράσταση μοιράζοντας δώρα και χάρισε χαρά στους μικρούς μας φίλους!


Το ialmopia.gr θέλει να ευχηθεί με τη σειρά του υγεία σε όλους τους αθλητές, μικρούς και μεγάλους και πολλές επιτυχίες στην ομάδα του ΦΟΑ.


Δείτε τις φωτογραφίες από την εκδήλωση:
































*το ialmopia.gr ευχαριστεί θερμά τον Θέμη Παπαβρααμ για τις φωτογραφίες


ialmopia.gr





0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *