Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Εορτασμός της 1ης του νέου έτους στην Π.Ε. Πέλλας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης προσκαλεί το σύνολο των πολιτικών, στρατιωτικών, αστυνομικών αρχών της Π.Ε. Πέλλας, όλους τους τοπικούς φορείς, συλλόγους
και πολίτες να παρευρεθούν και να τιμήσουν με την παρουσία τους την επίσημη δεξίωση στο γραφείο του στο Διοικητήριο, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς 2015.


Ακολουθεί το πρόγραμμα της εκδήλωσης για τον εορτασμό της 1ης του νέου έτους στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας:


· Ώρα 10.30π.μ., θα πραγματοποιηθεί επίσημη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Έδεσσας, με την χοροστασία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κκ. Ιωήλ. 

· Ακολούθως θα παρατεθεί επίσημη δεξίωση για την καθιερωμένη ανταλλαγή ευχών στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρου Θεοδωρίδη (Διοικητήριο, 3ος όροφος), στην Έδεσσα, έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. 


Επίσης, στην επικράτεια της Π.Ε. Πέλλας, ορίζονται:

· Γενικός σημαιοστολισμός από την ανατολή, μέχρι και τη δύση του ηλίου της 1ης Ιανουαρίου 2015. 

· Φωταγώγηση όλων των δημοσίων, δημοτικών και κοινοτικών καταστημάτων, καθώς και των καταστημάτων των ΝΠΔΔ και των Τραπεζών από της δύσεως του ηλίου της 1ης Ιανουαρίου 2015, μέχρι τις πρωινές ώρες της επομένης της εορτής. 



Σημαντική σημείωση: 

· Η Ιερά Μητρόπολη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας παρακαλείται να φροντίσει για τις ιεροτελεστίες. 

· Η ΙΙα Μ/Κ Μεραρχία παρακαλείται να φροντίσει για την στρατιωτική παράταξη.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας παρακαλείται να φροντίσει για την τάξη.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *