Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Τι κρύβουν σήμερα Δευτέρα 22/12 τα Ζώδια!


Γενικά: Προσπαθείς να λειτουργήσεις σωστά γιατί δεν θέλεις να δώσεις κανένα δικαίωμα. Η δράση σου θα είναι αρκετά έντονη γιατί δεν θέλεις να κατηγορηθείς ότι δεν προσπαθείς να κάνεις αλλαγές. Για αυτό θα πάρεις απόφαση να κάνεις πράγματα για τα οποία μπορεί να μην είσαι απόλυτα ο εαυτός σου. Αλλά τώρα είσαι μαθητευόμενος/η σε όλα τα επίπεδα.
Ερωτικά: Μπορεί τα λόγια που είπες και άκουσες να μην ισχύουν αυτή την στιγμή. Πιθανόν να μελαγχολήσεις γιατί αλλιώς πίστευες ότι θα είναι η επόμενη ημέρα και αλλιώς είναι. Ίσως να πιέσεις ένα άτομο να πάρει αποφάσεις για το τι μέλλει γενέσθαι μεταξύ σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Αλλάζει όλο το σκηνικό στην καριέρα σου και κατευθύνεις την ενέργειά σου με στόχο την απόλυτη τακτοποίηση, χωρίς όμως να κάνεις αυτό που ακριβώς θέλεις εσύ ή σε εκφράζει.




Γενικά: Δεν υπάρχει πρόβλημα άλυτο γιατί θα δεις ότι οι ελπίδες σου θα αναπτερωθούν και πάλι. Οπότε με αυτή την σκέψη νιώθεις ότι ξεπετάγεσαι από την βαθιά θλίψη και προχωράς σε κάτι πιο αισιόδοξο και θετικό.
Ερωτικά: Έχεις ανάγκη να εμπιστεύεσαι την κρίση σου και έτσι θα μπορείς να θεωρήσεις τον εαυτό σου προνομιούχο, ακόμα και μόνος/η να είσαι γιατί νιώθεις καλά με την καρδιά σου και δεν θέλεις να δεις κάτι που θα σε χαλάσει. Για αυτό αφήνεις τα πράγματα όπως είναι ή κινείσαι εκ του ασφαλούς. Με τον Καρκίνο θα είσαι σε επικοινωνία ενώ με τον Κριό όλα είναι προς το παρόν δύσκολα γιατί έχουν μπει πολλά «πρέπει» μεταξύ σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν πιέζεσαι γιατί νιώθεις ότι θα τα καταφέρεις ακόμα και σε κάποιες εξτρήμ καταστάσεις που μπορεί να έχουν μπει τελείως ξαφνικά στη ζωή σου. Το μόνο που μπορεί να χρειαστείς είναι να κάνεις κάποιες νέες συμφωνίες και να κινηθείς με καινούργια θέαση γιατί έτσι θα ξεφορτωθείς όλα τα κακώς κείμενα που υπήρχαν με κάποιους συνεργάτες.




Γενικά: Το μυαλό σου μην το βυθίζεις στο σκοτάδι γιατί αν το κάνεις, δεν το αφήνεις να βγαίνει έξω από τον προβληματισμό που ίσως είναι παράλογος. Για αυτό μην προχωράς σε αποφάσεις γιατί θα είναι βάσει παλιών πεποιθήσεων και δεν θα μπορέσεις να κάνεις την αλλαγή. Το ζητούμενο είναι να τα βλέπεις όλα διαφορετικά και κυρίως χωρίς απελπισία.
Ερωτικά: Έχεις μηνύματα αγάπης αλλά δεν είναι εύκολο να τα καταλάβεις γιατί μπορεί να μην είναι στην γλώσσα που επιθυμείς εσύ. Άνοιξε γιατί μερικές φορές παθαίνεις μια άρνηση και δεν θέλεις με τίποτε να συνειδητοποιήσεις την απλότητα κάποιων μηνυμάτων.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν τρυπώνουν στην καρδιά σου φόβοι θα πρέπει να τους βγάλεις από μέσα σου για να σταματήσεις να σκέφτεσαι πολύ κλειστά. Τώρα είναι που χρειάζεσαι να έχεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον Θεό που υπάρχει μέσα σου. Όταν δεν παίρνεις από πουθενά θετική απάντηση στρέψου σε σένα και θα δεις να βρίσκεται η λύση άμεσα.




Γενικά: Θα ασχοληθείς με τους άλλους γιατί θα δεις ότι μπορεί να είναι χρήσιμοι στην ζωή σου. Η προστασία και η τρυφερότητα που υπάρχει μέσα στην καρδιά σου καλό είναι να μοιραστεί και στους γύρω σου και να κάνεις μια νέα αρχή.
Ερωτικά: Ο νους σου μπορεί να σε πιέζει για να δεις τα λάθη του/της συντρόφου σου αλλά εσύ πρέπει να ακολουθήσεις την καρδιά σου γιατί μόνον τότε θα ξεπεράσεις κάποιες αρνητικές προεκτάσεις του εαυτού σου. Χρειάζεσαι πάντως μια νέα υποδομή και τρόπο επικοινωνίας για να μπεις στο πετσί του άλλου.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλές ελπίδες για εξέλιξη γιατί βλέπεις πως σε αντιμετωπίζουν τα άλλα άτομα, όμως χρειάζεται να δεις την ευκαιρία και στην πράξη για να υλοποιήσεις κάποια σχέδια.




Γενικά: Δέξου να γίνεις μαθητής και να αρκεστείς στην απλή καθημερινότητα που ίσως τώρα να είναι φορτωμένη με υποχρεώσεις και τυπικότητες που δεν σου αρέσουν. Ακολούθησε το πρόγραμμα ακόμα και στη διατροφή ή σε ραντεβού που έχεις κλείσει για θέματα υγείας.
Ερωτικά: Άλλαξε τον Νου σου και όλα θα δεις ότι θα ρέουν πιο εύκολα. Μην είσαι εγωιστής/α νομίζοντας ότι δεν παίρνεις από το άλλο πρόσωπο αυτό που θέλεις. Δώσε εσύ και μην κοιτάζεις πόσα λαμβάνεις ή τι προσφέρεις. Μοίρασε απλόχερα και μην περιμένεις με το δίκαννο γιατί αυτό είναι μόνο ένα σου κομμάτι. Μέσα στην δουλειά σου γίνονται κάποιες επαφές με τον Αιγόκερω αλλά εσύ πιθανόν να μην μπορείς να δείξεις αυθορμητισμό.
Οικονομικά & Καριέρα: Μην βάζεις ετικέτες γιατί μπλοκάρεις το σύστημα που μπορεί να σε βοηθήσει. Ακόμα και από εκεί που δεν το περιμένεις θα δεις να έρχονται χρήματα, αρκεί να μην σταματήσεις να ελπίζεις. Καλύτερα βέβαια να δουλέψεις μέσα σε πιο οργανωμένο σύστημα και θα δεις ότι θα γίνουν όλα πιο εύκολα.




Γενικά: Έχεις μπει στην φάση να φροντίζεις και να υπολογίζεις περισσότερο τον εαυτό σου. Οπότε θα δυναμώσεις τις προστατευτικές σου σκέψεις για σένα, αφού ξεκαθαρίσεις το τοπίο πρώτα γύρω σου και κατά επέκταση μέσα σου.
Ερωτικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση που αν το θέλεις πολύ θα κάνεις μια καινούργια αρχή μετά από ένα γενναίο ξεκαθάρισμα. Ο Αιγόκερως σίγουρα σου κάνει κάτι γιατί έχει τα φόντα και σου ταιριάζει ο τρόπος που σκέφτεται.
Οικονομικά & Καριέρα: Ένα νέο ξεκίνημα περισσότερο δημιουργικό και κερδοφόρο θα σε ενεργοποιήσει. Δεν μένεις πλέον στην αδράνεια και θα βγάλεις πιο εύκολα χρήματα.






Γενικά: Χρειάζεσαι την υλοποίηση και ίσως να σου φαίνεται ότι μπαίνεις μέσα σε ένα τούνελ δύσκολο αλλά θα δεις με μια φρέσκια ματιά όλες τις καταστάσεις και κυρίως μέσα στην οικογένειά σου.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Αιγόκερω ή με ένα άτομο που για σένα εκπροσωπεί την συνείδηση και τα «πρέπει» πιθανόν να σε εμποδίζει να νιώσεις ελεύθερα και χαλαρά συναισθήματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να δημιουργήσεις νέες προοπτικές που σου φαίνονται δύσκολες, γιατί πρέπει να διανείμεις τον χρόνο σου πολύ ισορροπημένα σε σχέση με την οικογένειά σου.




Γενικά: Αναθεωρείς κάποιες παλιές καταστάσεις και μπορείς να αντικαταστήσεις με νέα δεδομένα οτιδήποτε δεν σου κάνει. Η συνάντηση με άτομα από την οικογένειά σου θα είναι πολύ καλή γιατί θα μπουν τα σωστά πλαίσια.
Ερωτικά: Θέλεις οπωσδήποτε να ανανεώσεις κάποιους όρκους, λόγια και ό, τι έχει ειπωθεί ανάμεσα σε εσένα και ένα Καρκίνο ή Αιγόκερω και αναζητάς με κάποιο τρόπο την επιβεβαίωση. Για αυτό θα ζητήσεις από το πρόσωπο που είστε μαζί να μην σου μιλήσει μόνο τυπικά αλλά ουσιαστικά
Οικονομικά & Καριέρα: Ό, τι και να κάνεις θα ξεμπλοκάρεις πολύ εύκολα θα για κερδίσεις εσύ σε κάποιες συμφωνίες που είναι ήδη στα σκαριά. Θα δεις με ευκολία ένα ολόκληρο σχέδιο να ανοίγεται μπροστά σου και εσύ θα προσθέσεις τις λεπτομέρειες.




Γενικά: Μια νέα περίοδος ξεκινά για σένα με στόχο την εξέλιξη και την καθαρή ματιά πάνω από όλα σε θέματα κοινωνικά αλλά και πρακτικής. Η πολυτέλεια και η ποιότητα που αναζητάς στα πράγματα και στις καταστάσεις μπορεί να είναι αρκετά πιεστική αλλά τουλάχιστον θα είναι για σένα κάτι το διαφορετικό.
Ερωτικά: Έχεις κάποιες επιδιώξεις από ένα άτομο που θέλεις οπωσδήποτε να υλοποιήσεις, γι' αυτό μπορεί να δείξεις ένα άλλο πρόσωπο από αυτό που δείχνεις συνήθως, πιο φιλόδοξο ή και κυνικό.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις μια νέα αρχή με στόχο να οργανώσεις καλύτερα αυτό που κάνεις και να υλοποιήσεις περισσότερα πράγματα για να εξασφαλίσεις πόρους. Μπορεί να μην σου αρέσει γιατί θα έχεις πολύ δουλειά να παραδώσεις για να πετύχεις το σκοπό σου.




Γενικά: Σήμερα ξεκινάει το χειμερινό ηλιοστάσιο και μαζί με αυτό και η Νέα Σελήνη και είναι εύκολο πλέον για σένα να δεις μπροστά σου μια κατάσταση από το μηδέν γιατί η επιδίωξη σου μπορεί να είναι να βελτιώσεις τη ζωή σου και μαζί με αυτή και την ποιότητα σε όλα τα επίπεδα.
Ερωτικά: Έχεις επικεντρωθεί στον εαυτό σου γιατί νιώθεις μια στέρηση την οποία μόνο εσύ μπορείς να καλύψεις, οπότε ίσως φαίνεται δύσκολο το να συγκεντρωθείς σε ένα άλλο πρόσωπο..
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να ανέβεις στην κορυφή και ο τρόπος που επιλέγεις είναι αρκετά μοναχικός, αλλά το βλέπεις ότι δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς. Πιθανόν να καλείσαι εκ των πραγμάτων να ανοίξεις νέες πόρτες είτε είσαι ιδιώτης, είτε είσαι εσύ υπεύθυνος/η στην δουλειά σου.




Γενικά: Θέλεις να καθαρίσεις από όλες τις οικογενειακές και συναισθηματικές ιστορίες που σε παιδεύουν αλλά προτιμάς την μοναξιά γιατί μέσα από εκεί είσαι καλύτερα. Τα νέα για ένα θέμα υγείας θα είναι ευχάριστα όμως χρειάζεται να πειθαρχήσεις στις οδηγίες και να μην κάνεις του κεφαλιού σου.
Ερωτικά: Προτιμάς να αποφύγεις κάποιες επαφές που δεν σου κάνουν καλό και ίσως θέλεις να μην είσαι με κανέναν, προκειμένου να μη γίνονται μπερδέματα και παρεξηγήσεις. Ο Αιγόκερως πάντα είναι πολύ κοντά σου αλλά εσύ προσπαθείς να αποφύγεις να τοποθετηθείς γιατί προς το παρόν θέλεις τη σχέση φλου.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναγνωρίζεις ότι θέλεις χρόνο για να καταλάβεις τι πρέπει να γίνει από την πλευρά σου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι παλεύεις με τις ανασφάλειες σου γι' αυτό κάτι θα καταφέρεις.




Γενικά: Βρίσκεσαι με πολύ κόσμο και ίσως θέλεις να αποκτήσεις καινούργιες γνωριμίες που κάποιες από αυτές σχετίζονται με την πολιτική ζωή του τόπου. Εσύ βέβαια θέλεις να συμμετέχεις στα κοινά γιατί πιστεύεις ότι έχεις κάποιο όφελος από εκεί.
Ερωτικά: Θέλεις να δημιουργήσεις μια νέα αξία μέσα στην σχέση σου ή να περάσεις μια γραμμή και να ψαρέψεις με τον τρόπο σου το άλλο άτομο επιθυμεί να κάνει οικογένεια μαζί σου. Ό, τι επιδιώξεις θα είναι πιο εύκολο να γίνει γιατί θα ξέρεις ακριβώς μέσα σου πώς να διαχειριστείς την κατάσταση. Ο Καρκίνος μπορεί να είναι το πρόσωπο που επιλέγεις για να είστε μαζί, αρκεί να έχεις συγκεκριμένη συμπεριφορά.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεις την ευκαιρία και μπορείς να «τρυπώσεις» κάπου που δεν ήταν και πολύ εύκολο άλλες φορές, αλλά τώρα νιώθεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις γιατί βλέπεις μπροστά σου ένα τούνελ φωτεινό. Κυρίως θα σε βοηθήσουν κάποιες γνωριμίες που έχουν μεγάλη κοινωνική δύναμη.



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *