Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

IALMOPIA LIVE: Απόλλων Κρ. Βρύσης - Αλμωπός 0-2. Δείτε το βίντεο του αγώνα [ΒΙΝΤΕΟ - ΕΙΚΟΝΕΣ]

Τεράστιο διπλό πήρε ο Αλμωπός Αριδαίας την Κυριακή (21/12) καθώς επικράτησε με 0-2 τον Απόλλων Κρ. Βρύσης για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Α1. Με τη νίκη αυτή ο Αλμωπός σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση (+1) με 38 βαθμούς και θα συνεχίσει την μεγάλη προσπάθεια που κάνει για την άνοδο με την ψυχολογία στα ύψη.


Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Αριδαίας μπήκε πολύ δυνατά από την αρχή του αγώνα και ήταν καλύτερη από τους γηπεδούχους. Ξεχώρισαν τα σκληρά μαρκαρίσματα, το πάθος των δύο ομάδων και η μεγάλη μάχη στην μεσαία γραμμή που κατά μεγάλο ποσοστό έκρινε και τον αγώνα. Με όπλο την πολύ καλή αμυντική λειτουργία και πειθαρχία, οι παίκτες του Μπίλη είχαν δοκάρι στο (11') με τον MVP του αγώνα Ελευθεριάδη Χ., ο οποίος στο (44') εκμεταλλεύθηκε το μεγάλο λάθος του αμυντικού του Απόλλωνα και κατάφερε να πλασάρει τον τερματοφύλακα και να κάνει το 0-1.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ακόμα πιο δυνατό, με πολλές μάχες και δυνατά μαρκαρίσματα στο χώρο του κέντρου. Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασιστικά και έχοντας την κατοχή στη μεγαλύτερη διάρκεια προσπάθησαν να πετύχουν την ισοφάριση, όμως έπεφταν συνέχεια πάνω στο τείχος της άμυνας των παικτών του Αλμωπού. Στο (87') η μεγάλη νίκη σφραγίστηκε μετά την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ελευθεριάδη Χ. διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.

Πριν από την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Γιώργου Τσιμπίνη, ενώ πολλές ήταν οι διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για πέναλτι μετά από ανατροπή και υποψία χεριοιύ μέσα στην περιοχή του Αλμωπού.


Ο διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Καρυπίδης - Βοηθοί οι: Σίπκας και Συρώκας

Πριν από την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Γιώργου Τσιμπίνη.

Δείτε το βίντεο του αγώνα μέσα από την κάμερα του ialmopia:





Δείτε φωτογραφίες από το παιχνίδι του ialmopia:


















ialmopia.gr

1 comments:

  1. συγχαρητήρια σε όλο το επιτελείο της ομάδας.Και στον Ανέστη ,και στο Λεωνίδα και στο Νίκο κλπ.Μπράβο σε όλα τα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *