Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Σωματεία και πολίτες ευχήθηκαν στον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας

Τον κ. Θεοδωρίδη επισκέφθηκαν η Εθελοντική Ομάδα Ριζαρίου «Αγάπη για το χωριό» και το Σωματείο Ιδιοκτητών Ταξί Γιαννιτσών «Ο Άγιος Χριστόφορος»

Σωματεία και πολίτες επισκέφθηκαν σήμερα, 23/12, τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη στο γραφείο του στο Διοικητήριο ενόψει των Χριστουγέννων.Αρχικά, ο κ. Αντιπεριφερειάρχης υποδέχθηκε την Εθελοντική Ομάδα Ριζαρίου «Αγάπη για το χωριό». Ο Πρόεδρος κ. Σαμαρτζίδης Χαράλαμπος, η Αντιπρόεδρος κα. Βασιλειάδου Φωτεινή και η Ταμίας κα. Κελεσίδου Τάτιανη που εκπροσώπησαν το Διοικητικό Συμβούλιο της οργάνωσης ευχήθηκαν στον κ. Θεοδωρίδη χρόνια πολλά με υγεία και καλή επιτυχία στο έργο του χαρίζοντάς του ένα αναμνηστικό. Παράλληλα, η αντιπροσωπεία της ομάδας ευχαρίστησε τον κ. Αντιπεριφερειάρχη και τον Διευθυντή Αγροτικής Οικονομίας κ. Τρύφων Τσαντάκη για τη διάθεση τροφίμων στην ομάδα ώστε αυτά να μοιραστούν σε συμπολίτες μας της κοινότητας Ριζαρίου που έχουν ανάγκη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης ευχήθηκε με τη σειρά του χρόνια πολλά, καλές γιορτές σε όλους με την πεποίθηση ότι θα συνεχιστεί η πολύ καλή συνεργασία που έχει η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας με τις εθελοντικές ομάδες και τους τοπικούς φορείς σε θέματα πολιτικής προστασίας αλλά και κοινωνικής αλληλεγγύης. Ταυτόχρονα ο κ. Θεοδωρίδης συνεχάρη όλα τα μέλη του Δ.Σ. της ομάδας, που περιλαμβάνει επίσης τις κυρίες Καραογλάνη Αναστασία (ταμίας), Κελεκίδου Χρυσάνθη (μέλος) και τον κ. Καραολάνη Αναστάσιο (μέλος), για το σημαντικό έργο που προσφέρουν στην τοπική κοινωνία.

Έπειτα, τον κ. Αντιπεριφερειάρχη επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Γιαννιτσών «Ο Άγιος Χριστόφορος» αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Θωμά Ψαθά και τον Γενικό Γραμματέα κ. Τουτσίδη Θεόδωρο. Οι επαγγελματίες ευχαρίστησαν για άλλη μια φορά τον κ. Θεοδωρίδη για τη συνεργασία τους και ευχήθηκαν χρόνια πολλά και καλή δύναμη στη συνέχεια.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ανταπέδωσε τις ευχές για υγεία, ευημερία και ευτυχία στους ιδιοκτήτες ταξί και στις οικογένειές τους.Ακόμη, από το πρωϊ ο κ. Θεοδωρίδης δέχεται φίλους και συνεργάτες στο γραφείο του για την ανταλλαγή των καθιερωμένων ευχών.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *