Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας Στέργιος Αντωνίου αποκλειστικά στο ialmopia.gr! [ΒΙΝΤΕΟ]

Το ialmopia.gr έχει την χαρά να φιλοξενεί για πρώτη φορά τον πρόεδρο της ΕΠΣ Πέλλας κ. Στέργιο Αντωνίου σε μια αποκλειστική συνέντευξη!



Με τον πρόεδρο μιλήσαμε για τη νέα δοίκηση και τις προσπάθειες που καταβάλλουν καθημερινά για να βελτιωθούν όλα τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πέλλας, για τα προβλήματα της διαιτησίας, τα σχέδια που υπάρχουν σχετικά με τις υποδομές και τις γηπεδικές εγκαταστάσεις, τις μικτές πρωταθλημάτων, τους στόχους που έχει θέσει ο πρόεδρος μαζί με τους συνεργάτες του ως το τέλος της θητείας τους και άλλα πολλά ενδιαφέροντα που μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο:

Επιμέλεια - Συνέντευξη: Τάσος Καλαϊτζής


Δείτε την αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Αντωνίου στο ialmopia.gr:





Δείτε τις φωτογραφίες του ialmopia:
































*Το ialmopia.gr θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Πέλλας κ. Αντωνίου για τη συνέντευξη και το χρόνο του και του εύχεται υγεία, καλή επιτυχία και καλή θητεία στη νέα του προσπάθεια που καταβάλλει για τη βελτίωση και προβολή του ποδοσφαίρου του νομού μας.


ialmopia.gr

1 comments:

  1. ολοι το ευχομαστε να μην επαναληφθουν τα λαθη του παρελθοντος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *