Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Ιορδάνης Τζαμτζής: «Όχι στη φορολόγηση από την ΑΕΠΙ»

Όχι στη φορολόγηση από την ΑΕΠΙ ζήτησε ο Βουλευτής κ. Ιορδάνης Τζαμτζής στην ομιλία του στην Βουλή

Στην ομιλία του ο κ. Τζαμτζής ανέφερε τα εξής:


Μέσα σ’ αυτή την Αίθουσα έχει έρθει αίτηση άρσης ασυλίας μου από την ΑΕΠΙ. Καιαυτό γιατί; Διότι έχουμε διακηρύξει από το 2000 ότι η ΑΕΠΙ δεν είναι μόνο η ΑΕΠΙ, αλλά είναι ΕΡΑΤΩ, GRAMMO και ΑΠΟΛΛΩΝ. Είναι τέσσερις εταιρείες οι οποίες ζητούν δικαιώματα όχι μόνο από μαγαζιά, αλλά μέχρι και από τα καταστήματα τα οποία πωλούν ψιλικά ή οτιδήποτε και έχουν ένα ραδιοφωνάκι και ακούν μουσική.

Έχω κάνει μια ερώτηση και θέλω μια απάντηση επιτέλους: Η τηλεόραση είναι μέσο ενημέρωσης ή μουσικό όργανο; Πρέπει κάποτε να απαντηθεί αυτό το ερώτημα. Διότι με βάση αυτό, όποιος έχει μια τηλεόραση στο καφενείο πάνω στα χωριά του Νομού Πέλλας και οπουδήποτε αλλού και βλέπουν οι άνθρωποι είτε ακούν ειδήσεις ή βλέπουν ένα σήριαλ ή κάνουν οτιδήποτε, τους ζητούν ΑΕΠΙ. Έλεος! Πρέπει αυτή η λογική να σταματήσει με την ΑΕΠΙ!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *