Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

IALMOPIA LIVE: ΦΟ Αριδαίας - ΕΓΣ Ζαφειράκης Νάουσας 68-66

Σε ένα σπουδαίο παιχνίδι ο ΦΟΑ κέρδισε την Νάουσα με 68-66!



Από την αρχή το παιχνίδι ήταν ντέρμπι! Οι 2 ομάδες πήγαιναν χέρι χέρι στο σκορ και έτσι το 1ο δεκάλεπτο έληξε με (19-20).

Στο 2ο δεκάλεπτο η ομάδα της Αριδαίας ανέβασε στροφές και με συνεχή τρίποντα του Αβραμίδη και αιφνιδιασμούς των Αθανασιάδη και Τοπαλίδη κατάφερε να πάρει μία διαφορά ως και 13 πόντων. Ελλείψη του captain της ομάδας Μπεγλόπουλου (λόγω διαστρέμματος) και με τον τραυματισμό του Αμπάρη (επίσης διάστρεμμα) η ομάδα της Νάουσσας βρήκε ευκαιρία και μείωσε για το ημιχήχρονο (37-30).

Στο 3ο δεκάλεπτο είχαμε την συνήθη κατάρρευση του ΦΟΑ. Η Νάουσα όχι μόνο έφτασε στο σκορ αλλά προσπέρασε κιόλας εκμεταλλευόμενη τα πολλά λάθη των γηπεδούχων!

Στο 4ο δεκάλεπτο την παράσταση την έκλεψαν κακώς οι διαιτητές εκνευρίζοντας παίκτες και προπονητές και των 2 ομάδων!! Αποτέλεσμα 2 τεχνικές ποινές στην Νάουσα, 1 στην Αριδαία. Ο εκνευρισμός μεταφέρθηκε και στην εξέδρα και για αυτό ζήτησαν την βοήθεια της αστυνομίας για να φύγουν από το γήπεδο!!

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα οι 2 ομάδες πήγαιναν πάλι πόντο-πόντο όταν και φτάσαμε στα τελευταία δευτερόλεπτα. Με το σκορ ισόπαλο ο Τοπαλίδης έκανε διείσδυση και πέτυχε ένα πολύ δύσκολο καλάθι!Στα 7" που έμεναν ο Παπαβραάμ που ήταν εξαιρετικός σε όλο το ματς έκλεψε την μπάλα και κάπου εκεί το παιχνίδι τέλειωσε με νίκη τον ΦΟΑ!

Την επόμενη αγωνιστική ο ΦΟΑ παίζει για 4ο συνεχόμενο παιχνίδι στην Αριδαία με τον Βαφύρα Δίου.



ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o (19-20), 2o (37-30), 3o (55-50), 4o (68-66)




ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Σαμαρτζίδης, Αβραμίδης 16(3), Ταρασίδης, Τοπαλίδης 17, Κανονίδης Ι., Κανονίδης Γ., Παπαβραάμ 9(1), Αθανασιάδης 15, Τζάτσης 2, Αλεξανδρόπουλος, Χαραλαμπίδης 5, Αμπάρης 4.


ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ (Τούφας): Βάιγκαντ, Σιαμήτρος 15(2), Μουρατίδης 5, Ζιάνης 5, Χειμάριος 6, Λιόλιος Γ., Τούφας 16(1), Σκουλαριώτης 11, Σιδηρόπουλος 6(1), Ζέφυρος, Λιόλιος Α. 2, Ζαχαρίδης 
ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *