Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Ποδηλάτης παππούς εναντίον ΜΑΤ: Υποτιμάτε την νοημοσύνη μου, εσείς δεν έχετε (vid)

Παππούς ποδηλάτης εναντίον ΜΑΤ στα Εξάρχεια ζητάει να του ανοίξουν τον δρόμο για να περάσει και να φτάσει στο σπίτι του (Vid) 



Το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή των Εξαρχείων την ώρα που μαίνονταν τα επεισόδια μετά την πορεία μνήμης για τα έξι χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από τον ειδικό φρουρό, Ε. Κορκονέα.

Η πορεία μνήμης ήταν και πορεία διαμαρτυρίας για την απεργία πείνας του Νίκου Ρωμανού.


Η περιοχή των Εξαρχείων έγινε πεδίο μάχης ανάμεσα σε άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου και των δυνάμεων της αστυνομίας που απέκλεισαν την γειτονιά.

Κάτοικοι καταγγέλλουν πως τους απαγορεύτηκε η πρόσβαση στα σπίτια τους. Στα παραπάνω πλάνα καταγράφεται η προσπάθεια ενός ηλικιωμένου ποδηλάτη μόνιμου κατοίκου που προσπαθεί να περάσει από τον φραγμό των ΜΑΤ. Οι αστυνομικοί του απαγορεύουν την πρόσβαση στην πολυκατοικία που διαμένει και εκείνος αρχίζει έναν απολαυστικό μονόλογο.

Άνδρας των ΜΑΤ μάλιστα ακούγεται να λέει "με χτύπησες" την ώρα που ο ποδηλάτης κάνει μια πρώτη απόπειρα για να περάσει.

"Ξέρω να προστατεύω την προστασία μου μόνος μου. Είμαι Έλληνας πολίτης και θέλω να περάσω να πάω σπίτι μου. Σας παρακαλώ πολύ μην παίζετε με τη νοημοσύνη μου, εσείς δεν έχετε νοημοσύνη", λέει ο ποδηλάτης μεταξύ άλλων. 




news247

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *