Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

IALMOPIA LIVE: Συζήτηση και προβληματισμός για τα έντονα καιρικά φανόμενα στην Αλμωπία [ΕΙΚΟΝΑ]

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (8/12) το μεσημέρι στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου στο Δήμο Αλμωπίας συγκέντρωση και συζήτηση με Συλλόγους και τη δημοτική αρχή για το θέμα των έντονων καιρικών φαινομένων που πλήττουν την περιοχή μας.


Το παρόν έδωσαν το Πυροσβαστικό σώμα, η Αστυνομία, ο Κυνηγετικός Σύλλογος,ο Ορειβατικός Σύλλογος Αλμωπίας και ο κ. Σηφάκης από την πλευρά της αντιπολίτευσης.

"Όλοι οι χείμαρροι είναι γεμάτοι χαλίκι. Υπάρχουν πολύ σοβαρά θέματα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε και να θέσουμε προς ψήφισμα"
, ανέφερε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Μπάτσης, ενώ ο η Πυροσβεστική αναφέρθηκε στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για το έγκλημα από τις πλημμύρες στην περιοχή μας.


Το σημαντικό είναι η καλή διάθεση και η θέληση που υπάρχει για τη συνεργασία όλων με στόχο την προστασία των χωριών ή τις περιοχές που αντιμετωπίζουν ή θα αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα λόγων των κακών καιρικών φαινομένων.







ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *