Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Οι δραστηριότητες της Δ' τάξης του 1ου Δημοτικού έφεραν την τεχνολογική αναβάθμιση

Την περίοδο των Χριστουγέννων οι μαθητές και οι μαθήτριες της Δ' τάξης του σχολείου μας με την καθοδήγηση από τον υπεύθυνο δάσκαλο της τάξης Μισαήλ Γέρο κατασκεύασαν ημερολόγια. Με
τα χρήματα που συγκέντρωσαν από την πώλησή τους, ανανέωσαν τον εξοπλισμό της τάξης τους. Αγόρασαν Laptop, εκτυπωτή και τοποθέτησαν έναν βιντεοπροβολέα και έναν διαδραστικό πίνακα.

Με τον παραπάνω εξοπλισμό άλλαξε ο τρόπος διδασκαλίας των μαθημάτων και η κατάκτηση και οικοδόμηση της γνώσης επιτυγχάνεται με ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο μέσα από κείμενα, εικόνες, βίντεο και ήχο (πολυαισθητική προσέγγιση).

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριες, στον εκπαιδευτικό αλλά και στους γονείς που συνέβαλαν στην προσπάθειά τους.

Με τον τρόπο τους απέδειξαν πως όταν υπάρχουν ιδέες, όρεξη και μεράκι πολλά μπορούν να γίνουν.


Ο Διευθυντής του 1ου Δ. Σχ. Αριδαίας

Χρ. Γρηγοριάδης

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *