Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Σύλληψη για παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση του νόμου περί αρχαιοτήτων σε χωριό της Πέλλας (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Συνελήφθη χθες (27.01.2015) το μεσημέρι σε χωριό της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, 39χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της παράβασης του νόμου περί προστασίας των αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς και της παράνομης οπλοκατοχής.

Ειδικότερα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 39χρονου, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένο και κατασχέθηκε 1 τμήμα δαχτυλιδιού της βυζαντινής περιόδου, που εμπίπτει στην νομοθεσία περί αρχαιοτήτων.

Επιπλέον σε έρευνα που έγινε στην οικία του στα Γιαννιτσά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 σπαθιά τύπου «σαμουράι», τα οποία εμπίπτουν στην Νομοθεσία περί όπλων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *