Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Νέο ρεκόρ εσόδων για την Apple

Η Apple ανακοίνωσε τα τελευταία οικονομικά της αποτελέσματα. Μιλάμε πλέον για καθαρά κέρδη $18 δισεκατομμυρίων, τα μεγαλύτερα της ιστορίας της, ενώ τα μικτά έσοδα αγγίζουν τα $74.6 δισεκατομμύρια. Μεταφράζοντας τα κέρδη σε συσκευές, η Apple πούλησε 74.5 εκατομμύρια iPhone, 21.4 εκατομμύρια iPads και 5.52 εκατομμύρια Macs, σημειώνοντας μεγάλη άνοδο σε σχέση με πέρυσι σε πωλήσεις iPhone και Macs, ενώ βλέπουμε πτώση στις πωλήσεις iPads.

“Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας για ένα απίστευτο τρίμηνο, όπου η ζήτηση για προϊόντα Apple ήταν η υψηλότερη όλων των εποχών. Τα μικτά μας έσοδα αυξήθηκαν κατά 30% και η απόδοση των ομάδων μας για να φτάσουμε σε αυτά τα νούμερα, είναι απλά εντυπωσιακή” δήλωσε ο Tim Cook.




unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *