Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Τι κρύβουν σήμερα Τρίτη 13/1 τα Ζώδια!


Γενικά: Επειδή θα έχεις την ευχέρεια να δοκιμάσεις την δύναμή σου απέναντι σε κάποια άτομα, καλό είναι να μην το παρακάνεις είτε με την παρόρμησή σου είτε με κάποια περίεργη συμπεριφορά γιατί μπορεί να ζητήσεις πολλά που ίσως δεν τα πάρεις.
Ερωτικά: Πιθανόν να βαριέσαι αν δεν βλέπεις ότι κάτι πάει να γίνει και κυρίως αν δεν ταρακουνηθούν τα βαλτωμένα νερά. Ταύρος, Καρκίνος, Ζυγός ή Αιγόκερως θα είναι ένα πρόσωπο του άμεσου ενδιαφέροντός σου. Με τον Σκορπιό υπάρχει κάτι πολύ βαθύ σεξουαλικό και μεγάλη έλξη.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις πολύ να σε υπολογίζουν αλλά μερικές φορές νιώθεις την ανάγκη να γίνεις συνεργατικός/η γιατί με αυτό τον τρόπο έχεις καταλάβει ότι θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα πρέπει να δουλεύεις αλλά και να δημιουργείς ταυτόχρονα μέσα σε οργανωμένο σύστημα.




Γενικά: Πιθανόν να νιώθεις καταπίεση από τους υπερβολικά λεπτούς χειρισμούς που θα πρέπει να κάνεις για να μην χαλάσεις την επαφή και το καλό κλίμα που υπάρχει γύρω σου. Να φροντίσεις την διατροφή σου αλλά και τα ρούχα σου.
Ερωτικά: Κάνεις μια μεγάλη εσωτερική προσπάθεια για να μην τσακωθείς γιατί καταλαβαίνεις ότι αν το κάνεις θα χάσεις το παιχνίδι, κυρίως με το Λιοντάρι, τον Τοξότη και τον Υδροχόο. Η επαφή με τον Ζυγό είναι ιδιαίτερη αλλά όχι εύκολη γιατί πρέπει να κρατάς πολύ δυνατά τα φρένα για να μην σπάσουν.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι γρήγορα αλλαγές οι οποίες θα σε οδηγήσουν να κάνεις κάποιες συμφωνίες που πριν δεν ήταν εύκολο γιατί δεν είχες διπλωματική ή συμβιβαστική συμπεριφορά να ενώσεις κάποια άτομα μεταξύ τους.




Γενικά: Βρίσκεσαι στον δρόμο της δημιουργίας η οποία θα σε βοηθήσει να βγάλεις τα χαρίσματα που κρύβεις μέσα σου. Οπότε θα βρεις την ευκαιρία να εκφραστείς πολύ άνετα και πιθανόν να εντυπωσιάσεις.
Ερωτικά: Η γνωριμία με έναν Αιγόκερω πιθανόν να σε βάζει μέσα σε κάποια όρια επικοινωνίας και συμπεριφοράς αλλά θα αποφύγεις είναι να έρθεις σε ρήξη μαζί του γιατί σήμερα η διάθεσή σου είναι να κινηθείς με ένα τρόπο πιο ευρηματικό. Αυτό θα σε βοηθήσει και με τον Σκορπιό ο οποίος έχει τόσο πολύ ενέργεια που μερικές φορές νιώθεις ότι σε εξαντλεί.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάνει συμφωνία με τον εαυτό σου να πετύχεις και κυρίως να μην αφήσεις κανέναν να σε καπελώσει ή να σε κάνει να χάσεις την εμπιστοσύνη σου. Όσο άγχος και να έχεις, θα το ξεπεράσεις για το καλό σου και για την θετική έκβαση των υποθέσεών σου.




Γενικά: Όσο διατηρείς κάποιες ισορροπίες τόσο πιο καλά είσαι με τους γύρω σου. Για αυτό φρόντισε να είσαι πιο διακριτικός/η αλλά κυρίως να συζητάς για αυτά που πρέπει να παρθούν αποφάσεις γιατί αν δεν μιλήσεις, θα εκληφθεί σαν αδράνεια ή αδιαφορία από την πλευρά σου.
Ερωτικά: Βρίσκεσαι σε δίλλημα και δεν μπορείς να αποφασίσεις πως ακριβώς θα χειριστείς μια σχέση που τώρα είναι στην αρχή της γιατί μπορεί να νιώθεις μια ελαφρότητα και να μην σου είναι εύκολο να μπεις στα δύσκολα από τόσο νωρίς.
Οικονομικά & Καριέρα: Θεωρείς ότι ήδη βρίσκεσαι σε μια φάση που θα πρέπει να κρατήσεις κάποιες συνεργασίες αλλά βλέπεις ότι είναι δύσκολο γιατί ο θυμός μέσα σου μπορεί να είναι έντονος και αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θέλεις οπωσδήποτε να δικαιωθείς ή να βάλεις κάποιες προτεραιότητες.




Γενικά: Το πρωταρχικό σου μέλημα είναι να τα έχεις καλά με όλους και δεν θέλεις με τίποτε να βγεις μπροστά χωρίς να υπολογίσεις και τους άλλους γύρω σου. Η επικοινωνία σου θα είναι πολύ γλυκιά και ευγενική και σίγουρα θα δείξεις μια πολύ εξευγενισμένη συμπεριφορά.
Ερωτικά: Νιώθεις αρμονία αλλά και εσωτερική γαλήνη γιατί μπορείς και διαχειρίζεσαι με μεγάλη μαεστρία ακόμα και τα πολύ δύσκολα θέματα που έχεις να αντιμετωπίσεις. Πιθανόν ο Αιγόκερως να μην ξέρει πώς να σε χειριστεί και να σου να χαλάει για λίγο την διάθεση αλλά εσύ ευτυχώς δεν θα πτοηθείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μια ευκαιρία σήμερα γιατί μπορεί να συζητήσεις ή να συμφωνήσεις σε κάποιες λεπτομέρειες που υπήρχαν σε εκκρεμότητα κι αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα πάρεις χρήματα.




Γενικά: Χρειάζεται να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και ακόμα και αν σε ενοχλεί κάτι να το κρατήσεις όσο πιο καλά μπορείς για να μην υπάρχουν μετά διάφορες αντιλογίες και αντιμαχίες.
Ερωτικά: Δεν πρέπει να χάνεις τον προσανατολισμό σου, ούτε να πνίγεσαι σε μια κουταλιά από τις κουβέντες του ατόμου που σε ενδιαφέρει. Ο Καρκίνος έχει προχωρήσει και είναι κάπως κοντά σου αλλά διστάζει γιατί δεν ξέρει πως θα φερθείς εξαιτίας μιας ιδιόρρυθμης συμπεριφοράς που είχε. Με τον Σκορπιό θα έχεις τους ενδοιασμούς σου αν σε θέλει ή όχι αλλά μπορεί να σου κάνει κόλπα.
Οικονομικά & Καριέρα: Να έχεις εμπιστοσύνη στο ένστικτό σου και να μην υποχωρείς ακόμα και στην πιο μεγάλη δυσκολία γιατί θα πάρουν θετική τροπή τα πράγματα κι εσύ πρέπει να είσαι εκεί απίκο.




Γενικά: Προσωπικά τοποθετείσαι σε μια πολύ πρωτοποριακή άποψη η οποία θα σε βοηθήσει να ξεκόψεις ακόμα και από κάποια άτομα που δεν σου κάνουν καλό. Ίσως δε σου αρέσει αλλά δεν μπορείς να κάνεις πίσω.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Κριό σε αναγκάζει να χειριστείς τα πράγματα πολύ διαφορετικά από ό,τι άλλες φορές γιατί η πιθανή έκρηξή του δε θα σε ωφελούσε στην προκειμένη φάση. Φρόντισε να μην τον/την παραμελήσεις γιατί θα εκνευριστεί, ιδιαίτερα αν δεν πάρεις αποφάσεις που συμφέρουν και τους δυο.
Οικονομικά & Καριέρα: Νιώθεις την ανάγκη να αποδεσμευτείς από συνεργασίες που πιθανόν να μην είναι και τόσο εύκολες. Όμως με το πέρασμα της ημέρας θα διαπιστώσεις ότι τελικά μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικό, αν δεν χάσεις την ελπίδα και την πίστη σου.




Γενικά: Εμφανίζεσαι πολύ αλλαγμένος/η και δείχνεις να σε ενδιαφέρει περισσότερο ο προσωπικός σου καλλωπισμός αλλά και η καλή επικοινωνία με άτομα που είναι πολύ κοντά σου. Δεν θέλεις με τίποτε να τα χαλάσεις γιατί θα διαταραχτείς και εσύ.
Ερωτικά: Αφιερώνεσαι σε ένα προσωπικό σκοπό γιατί θέλεις να υπάρξει κάτι διαφορετικό με τον Κριό ο οποίος παίζει σημαντικό ρόλο στην ζωή σου. Αρκεί εσύ να ανοιχτείς περισσότερο και να ζυγίσεις αυτά που θα πεις γιατί αλλιώς δε θα φτάσεις στο ζητούμενο.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποια κρυφή βοήθεια αλλά βλέπεις ότι και με το να κρατάς καλή στάση απέναντι σε κάποια άτομα θα πάρεις την ευκαιρία που αναζητάς.




Γενικά: Συγκεντρώνεις όλες σου τις δυνάμεις προς μια κατεύθυνση και αυτό σίγουρα σου δημιουργεί το υπόβαθρο αλλά και νέες προοπτικές σε σχέσεις που πιθανόν να σε ωφελήσουν και περάσεις αυτό ακριβώς που θέλεις.
Ερωτικά: Βρίσκεσαι σε μια πολύ ερωτική και δοτική φάση και σίγουρα αυτό θα σε βοηθήσει να τα βρεις με το πρόσωπο που θέλεις ακόμα μέσα από μια δύσκολη κατάσταση. Αν είσαι με Παρθένο θα πρέπει να προσέξεις το παιχνίδι των εντυπώσεων που προσπαθείς να κερδίσεις μαζί του.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να ξεχάσεις μια παλιά αποτυχία γι' αυτό πιθανόν να τα βρεις με κάποια άτομα που ήσασταν σε απόσταση. Αντλείς από μέσα σου μια μεγάλη δύναμη η οποία έχεις προέρθει από δική σου εσωτερική προσπάθεια.




Γενικά: Είναι δύσκολο για σένα να προσπαθείς να κολλήσεις ραγισμένα γυαλιά, όμως γνωρίζεις καλά ότι αν δεν το κάνεις ή δεν ανοίξεις τον κύκλο σου με νέες γνωριμίες και επαφές θα βρεθείς μόνος/η και δε θα σου αρέσει καθόλου. Μπορεί να ασχοληθείς με την διακόσμηση του σπιτιού σου ή ακόμα και με κάποιες αισθητικές παρεμβάσεις οι οποίες θα σου τονώσουν το ηθικό.
Ερωτικά: Μην αφήνεις την εκλογικευμένη φύση σου να σου χαλάει κάποιες προσωπικές παρορμήσεις γιατί στο τέλος θα σταματήσεις να έχεις εμπιστοσύνη σε αυτά που θέλεις και σε αυτά που μπορείς να προσφέρεις στον άλλον. Η τάση για ανεξαρτησία μπορεί να αντικρούσει την ιδέα της συντροφικότητας τουλάχιστον για λίγο με τον Ζυγό.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να είσαι μπροστά και να μην υπολογίζεις και τόσο πολύ κάποιες αποφάσεις που ίσως είναι απόρροια διάφορων γνωμών. Εσύ σηκώνεις μπαϊράκι και έρχεσαι σε σύγκρουση με την υποσυνείδητη τάση σου να συνεργαστείς με κάποια άτομα.




Γενικά: Θα δράσεις για το κοινό καλό, οπότε θα βελτιώσεις εκ των πραγμάτων και την σκέψη σου για τον εαυτό σου η οποία θα είναι πιο θετική ώστε να βοηθηθείς σε αυτή την αλλαγή. Αν έχεις γεννηθεί 1.2 θα έχεις την ευκαιρία αυτό που σκέφτεσαι να το δείξεις και να το εκφράσεις με μεγάλη αγάπη. Το ότι θα έχεις μαγνητισμό και γοητεία είναι δεδομένο. Σήμερα κινήσου και κάνε αυτό που θέλεις χωρίς να φοβάσαι.
Ερωτικά: Η συμπάθεια που τρέφεις για τον Ζυγό θα πρέπει να σε κάνει να παραμερίσεις όλα τα ταμπού και τον απόλυτο του χαρακτήρα σου για να μπορείς να μιλήσεις πολύ ειλικρινά μαζί του.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μια καλή πρόσβαση σε κάποια άτομα τα οποία έχουν πετύχει αυτά που ήθελαν γι' αυτό μπορείς να τα εμπιστευτείς. Θεωρείς αναγκαίο να ανοίξεις κάποια από τα χαρτιά σου. Ένα θέμα με την δικαιοσύνη θα λυθεί εύκολα και γρήγορα.




Γενικά: Νιώθεις ότι δεν είσαι ο εαυτός σου γιατί πρέπει να κάνεις συμβιβασμούς οι οποίοι δεν ταιριάζουν με την συναισθηματική σου φύση. Πιθανόν να νιώθεις ότι θα πρέπει να παίξεις μέχρι ενός σημείου θέατρο και αυτό δε σου αρέσει καθόλου.
Ερωτικά: Έχεις υπάρξει και καλύτερα και παρόλο που ήδη έχει μπει ο Άρης στο ζώδιό σου εσύ επιμένεις να πιστεύεις ότι έχεις αδικηθεί και κάποιος/α κάπου πρέπει να σε δικαιώσει. Ξανασκέψου το, αν θέλεις να ξεφύγεις από ατελείωτα μπερδέματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Η αρχική σου κρίση πάνω σε μια συνεργασία ήταν ενθαρρυντική. Τώρα πιστεύεις ότι μπορεί να φαίνονται όλα εντάξει αλλά κάτι δεν σου αρέσει και προσπαθείς να το εντοπίσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται. Πάντως χρειάζεσαι διπλωματία, ευελιξία και πίστη σε αυτό που θέλεις να κάνεις.



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *