Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Ποια θα είναι η ανάλυση των οθονών του 2015;

Σύμφωνα με το DigiTimes, το QHD ή Quad HD ή 2K, η ανάλυση των 1440x2560 pixels δηλαδή, θα είναι η στάνταρ ανάλυση για τις ναυαρχίδες όλων των εταιριών το 2015. Το 2014 είδαμε τους κατασκευαστές να πειραματίζονται και με 2K και με 1080p καθώς επίσης είδαμε και την αντίδραση των καταναλωτών στη νέα τεχνολογία. Η αποδοχή του καταναλωτικού κοινού στα μοντέλα της LG, Samsung και Oppo κυρίως, τα οποία ενσωμάτωναν οθόνες 2K, είχε ως αποτέλεσμα να πέσουν οι τιμές για τις συγκεκριμένες οθόνες και οι κατασκευαστές να πάρουν θάρρος και να βγάζουν όλο και περισσότερα high-end μοντέλα με τέτοιες οθόνες. 

Επίσης, σύμφωνα με την αναφορά, στο δεύτερο μισό του 2015 θα αρχίσουμε να βλέπουμε smartphones με 4K ανάλυση. Ο ανταγωνισμός αναμένεται να ενταθεί και στον τομέα των καμερών, στο οποίο ενώ δεν πρόκειται να δούμε αύξηση των megapixels πέραν των 20, θα υπάρξει βελτίωση στον τομέα των οπτικών, με dual-lens και συστήματα με οπτικό zoom. Ο τομέας των selfie θα συνεχίσει να ανθίζει με εμπρόσθιες κάμερες των 8 ή ακόμα και των 13MP.



unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *