Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Παρουσίαση του βιβλίου "Η ιστορία του Κλίμαξ" στην Αριδαία

Την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου, στις 7 το απόγευμα, στο βιβλιοπωλείο Συμβολή στην Αριδαία, θα γίνει η παρουσίαση του μυθιστορήματος "Η ιστορία του Κλίμαξ", της Κατερίνας Χρυσογένη, με συντακτική επιμέλεια του Σωτήρη Γάκου.

Αφήγηση αποσπασμάτων, Δημήτρης Ζερβουδάκης και Χρυσάνθη Νάτου.
Παρουσίαση, Χριστίνα Βασδόκα.


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ:

Άνθρωποι και πράγματα στο Αιθερικό Παλάτι. Καρδιές που καίγονται, μάχες που χάνονται και κερδίζονται. Οι μοίρες των κατοίκων του παλατιού μπλέκονται στη συγκλονιστική διήγηση του Κλίμαξ, της αιωνόβιας βιβλιοθήκης που τα ξέρει όλα κι ας είδε μοναχά λίγα. Τα βιβλία και τα πράγματα που πηγαινοέρχονταν στην αίθουσα των Βιβλίων, του είχαν μεταφέρει τους καυμούς και τους έρωτες των αφεντάδων τους απο πρώτο χέρι. 

Κι αυτός που ξεκίνησε άψυχος, φρεσκολουστραρισμένος και κενός, κατάφερε να αναρριχηθεί στα σκαλοπάτια της συνείδησης, πάνω απ’ όλους κι από όλα και να φτάσει εκεί που τόσο λίγοι άνθρωποι φτάνουν στη διάρκεια της μικρής ζωής τους. Να νιώθει την απιστία, την προδοσία, τον μεγάλο έρωτα και τη μεγάλη απογοήτευση, τις πλεκτάνες και την ασωτία, τόσο λυτρωτικά σαν να λυμαίνονταν στο δικό του σώμα.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *