Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Δήλωση του Δημάρχου Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνου για τις εκλογές

«Οι εκλογές αυτές είναι ίσως οι κρισιμότερες της Μεταπολιτευτικής Ελλάδας. Οι συμπολίτες μας θα πρέπει να προσέλθουν στις κάλπες με υπευθυνότητα και σύνεση και να επιλέξουν ανεπηρέαστοι το κόμμα και τους εκπροσώπους που θεωρούν ότι θα ανταποκριθούν καλύτερα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για την Πατρίδα μας. 

Η επόμενη μέρα των εκλογών θα πρέπει να μας βρει ενωμένους, για να διεκδικήσουμε όλοι μαζί ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας. 

Ως Δήμαρχος Αλμωπίας εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους και τους καλώ να στηρίξουν με όποιον τρόπο μπορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση, η οποία τα τελευταία χρόνια δοκιμάζεται, μαζί με όλους τους Έλληνες».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *