Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Το 'βλεπες, το 'παιξες; - Άλλο ένα ματς του ελληνικού ποδοσφαίρου που...μυρίζει! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ο Πανιώνιος κατάφερε τελικά με αντεπίθεση διαρκείας στην επανάληψη να ανατρέψει το σκορ και να κερδίσει με 2-1 την Βέροια, στον πρώτο αγώνα για την φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας, δικαιώνοντας όσους τον πίστεψαν. Αν κρίνουμε από την στοιχηματική τάση της αγοράς, αυτοί ήταν πολλοί. 

Αν παρατηρούσε κανείς την live διακύμανση των αποδόσεων σε στοιχηματικές εταιρίες θα πίστευε ότι αυτός που προηγείται στο σκορ είναι ο Πανιώνιος και όχι η Βέροια. Με το σκορ στο 0-1 και το ρολόι να δείχνει το 60ό λεπτό, οι κυανέρυθροι δίνονταν ως φαβορί (!) στο 2,10 από την στοιχηματική εταιρία Bet365, ενώ η επιλογή του over 2,5 πλήρωνε μόλις 1,66, αν και είχε σημειωθεί μόλις ένα γκολ μέχρι εκείνη την στιγμή! Αποδόσεις που θυμίζουν αγώνα της… Ρεάλ Μαδρίτης με την Έλτσε κι όχι αγώνα ανάμεσα στον 15ο της βαθμολογίας της Super League που φιλοξενεί την 6η. 

Αν μελετήσει κανείς τις διακυμάνσεις των αποδόσεων πριν ξεκινήσει το παιχνίδι θα παρατηρήσει μία πολύ έντονη στοιχηματική πίεση προς τον άσο του Πανιωνίου (ειδικά ένα τέταρτο πριν αρχίσει το ματς όπως θα δείτε παρακάτω), ο οποίος άνοιξε το πρωί της Τρίτης κατά μέσο όρο στο 2,2 και λίγο πριν την σέντρα κατρακύλησε μέχρι και στο 1,40, δείγμα της μεγάλης πίστης των παικτών και προφανώς του υψηλού τζίρου που είχε παιχτεί προς τους γηπεδούχους.




Η φωτογραφία είναι από την στοιχηματική εταιρία Bet365. Στο 60ό λεπτό του ματς, ο Πανιώνιος δίνεται ως φαβορί μολονότι βρίσκεται πίσω στο σκορ με 0-1 




Σε αυτή τη φωτογραφία παρατηρείται η καθοδική πορεία του άσου του Πανιωνίου στην εταιρία Ladbrokes, που ανοίγει στο 2,10 την Δευτέρα και πέφτει σταδιακά στο 1,53 στην σέντρα του ματς (όπως φαίνεται στην κορυφή του πορτοκαλί πλαισίου).





Σε αυτή την φωτογραφία παρατηρείται η καθοδική πορεία του άσου του Πανιωνίου στην εταιρία Bwin, που ανοίγει στο 2,10 την Δευτέρα και πέφτει σταδιακά στο 1,48 στην σέντρα του ματς (όπως φαίνεται στην κορυφή του πορτοκαλί πλαισίου). 





Σε αυτή την φωτογραφία παρατηρείται η καθοδική πορεία του άσου του Πανιωνίου στην εταιρία BET365, που ανοίγει στο 2,00 την Δευτέρα και πέφτει σταδιακά στο 1,67 στην σέντρα του ματς (όπως φαίνεται στην κορυφή του πορτοκαλί πλαισίου). 





Τέλος, σε αυτή την φωτογραφία παρατηρούνται οι αποδόσεις όλων των στοιχηματικών εταιριών ακριβώς στην σέντρα του ματς. Ο άσος ποικίλλει από το 1,48 ως το 2,35 (!), κάτι που δείχνει ότι κάποιες συγκεκριμένες εταιρίες δέχθηκαν ισχυρή πίεση με μεγάλα πονταρίσματα στον άσο, ενώ κάποιες άλλες έμειναν χωρίς ισχυρά πονταρίσματα και δεν αναγκάστηκαν να αλλάξουν τις αποδόσεις τους. 



sdna.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *