Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Διονύσης Σταμενίτης: «Δώστε μου τη δύναμη να συνεχίσω να αγωνίζομαι για τον τόπο μας»

Την πρώτη προεκλογική του συγκέντρωση πραγματοποίησε ο υποψήφιοςΒουλευτής Πέλλας με τη Νέα Δημοκρατία Διονύσης Σταμενίτης ξεκινώντας από τον Δήμο Σκύδρας.



Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα ο κ. Σταμενίτης ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία του, τονίζοντας ότι του δίνουν δύναμη και ενισχύουν την προεκλογική του προσπάθεια!

Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου υποψήφιος, μίλησε για τις μεγάλες προσπάθειες που έχουν γίνει τα τελευταία 2,5, από πλευράς Κυβέρνησης και πολιτών, για να βγει η χώρα από την κρίση, ενώ αναφέρθηκε και σε αυτούς που προκάλεσαν τις πρόωρες εκλογές σημειώνοντας ότι: «μόνο μέσα από μία Ελλάδα προβληματική και μίζερη με μνημόνια και κρίση, βρίσκουν χώρο να ζωντανέψουν».

Στάθηκε ιδιαίτερα στην κρισιμότητα αυτών των εκλογών γιατί, όπως σημείωσε: «Αυτή η μάχη δεν θα κρίνει μόνο ποιο κόμμα θα κυβερνήσει.

Αλλά είναι μια μετωπική αντιπαράθεση ανάμεσα σε δύο κόσμους. Από την μια μεριά θα είναι οι ευρωπαϊκές εκσυγχρονιστικές δυνάμεις, που θέλουν να συνεχίσουν την προσπάθεια του Ελληνικού λαού για ένα καλύτερο αύριο. Και από την άλλη θα είναι ο λαϊκισμός, οι τυχοδιωκτικές επιλογές που οδήγησαν την πατρίδα μας στην κρίση που περνάμε τα τελευταία χρόνια». Ενώ παράλληλα τόνισε ότι το μέλλον της Ελλάδας είναι μόνο μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ευρώ, για να μπορέσουμε όπως είπε, να διεκδικούμε για την Ελλάδα περισσότερα, να αξιοποιούμε τους πόρους και τα εργαλεία που μας παρέχονται από αυτήν και να εξασφαλίσουμε τις επιδοτήσεις των αγροτών και των νέων επιχειρηματιών».

Αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις τόνισε ότι τα νέα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα φανερώνουν μια σημαντική μείωση της διαφοράς ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η ΝΔ θα κερδίσει τις εκλογές υπογραμμίζοντας ότι: «Όσο πλησιάζει η ώρα των εκλογών, ο κάθε σκεπτόμενος Έλληνας θα ζυγίσει την ψήφο του, θα μετρήσει τα υπέρ και τα κατά, θα αναρωτηθεί τι συμβαίνει σήμερα, θα ξεσκεπάσει αυτούς για το τι θέλουν να πετύχουν αύριο και έτσι νομίζω ότι όχι μόνο θα μειωθεί η διαφορά, αλλά είναι βέβαιο ότι η ΝΔ θα βγει αρκετά μπροστά»

Αναφερόμενος στην Πέλλα μίλησε για τα πλεονεκτήματα που διαθέτουμε και πρέπει να αξιοποιήσουμε και επισήμανε ότι ο Νομός Πέλλας δεν πρέπει να εξαιρεθεί από τη Νέα Εποχή που ανοίγεται μπροστά μας. Αναλυτικά:

«Η Πέλλα δεν μπορεί να εξαιρεθεί από τη νέα εποχή. Σε αυτό το κομβικό σημείο για τη χώρα και τον τόπο μας πρέπει με περισσότερη δύναμη να διεκδικήσουμε ακόμα πιο πολλά για τον Νομό μας. Τα όπλα μας είναι τα πλεονεκτήματα μας. Η πολιτιστική και αρχαιολογική μας κληρονομιά με το μοναδικό Μουσείο της Πέλλας και τους αρχαιολογικούς χώρους σε Πέλλα και Έδεσσα. Οι φυσικές μας ομορφιές, από το Λουτράκι και τη Λίμνη Βεγορίτιδα μέχρι το όρος Βόρας – Καϊμάκτσαλαν και τον ποταμό Λουδία. Η πλούσια και ποιοτική αγροτική μας παραγωγή, με έναν από τους μεγαλύτερους κάμπους στην Ελλάδα».

Τέλος και ζήτησε από τους συμπολίτες του να τον εμπιστευτούν και πάλι για συνεχίσουν όλοι μαζί την προσπάθεια που ξεκίνησε τον Μάιο του 2012 λέγοντας ότι: «Σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή για τη χώρα και τον τόπο μας, σας ζητώ να μου δώσετε τη δύναμη να προσπαθήσω για το καλύτερο. Σας ζητώ να με τιμήσετε και πάλι με την εμπιστοσύνη σας για να συνεχίσω να αγωνίζομαι για τον τόπο μας και να διεκδικήσω περισσότερα για την ανάπτυξη και την πρόοδο του. Μαζί καταφέραμε πολλά. Μαζί συνεχίζουμε, με ευθύνη και σχέδιο, για την Πέλλα μας !

Σε αυτήν την προσπάθεια δίνω μόνο μια υπόσχεση, να συνεχίσω να αγωνίζομαι υπεύθυνα και ειλικρινά».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *