Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

IALMOPIA LIVE: Κέφι και συγκίνηση στον ετήσιο χορό του Αλμωπού Αριδαίας [ΒΙΝΤΕΟ - ΕΙΚΟΝΕΣ]

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (3/1) ο ετήσιος χορός της ομάδας του Αλμωπού Αριδαίας.



Ο κόσμος που γέμισε το κέντρο ταξίδεψε πολλά χρόνια πίσω, στην ένδοξη ομάδα του Αλμωπού της δεκαετίας του 70', καθώς η σημερινή διοίκηση του Κώστα Γάτσου τίμησε τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή (Χρήστο Αρχοντίδη) που έκαναν την Αριδαία γνωστή σε όλη την Ελλάδα!

Στην εκδήλωση δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν οι Γιάννης Μίσκος και Σπύρος Γαϊτανίδης, ενώ οι Θωμάς Αυκος και Χρήστος Καλπακίδης δεν βρίσκονται πλέον εν ζωή. Ο κόσμος όμως τους τίμησε όλους με το θερμό του χειροκρότημα.


Αναλυτικά τιμήθηκαν οι: (Χρήστος Αρχοντίδης - προπονητής, Ιλαρίων Ανδρεάδης, Θανάσης Αυγουστάκης, Τάκης Αναστασιάδης, Κώστας Γρηγοριάδης, Ανδρέας Μλαδίνου, Τρύφων Πέσιος, Ζαχαρίας Μητρούσης, Τάκης Τάντσης, Γιάννης Σαραμάνδος, Παπασυμεών, Στέφανος Τριανταφυλλίδης)

Να δώσουμε συγχαρητήρια στους υπεύθυνους που διοργάνωσαν την εκδήλωση και σε όλα τα παιδιά της Λέσχης Φίλων Αλμωπού για την άριστη οργάνωση και επιμέλεια της παρουσίασης της βραδιάς.

Το ialmopia.gr παρευρέθηκε στον χορό του Αλμωπού και σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε όλη την βράβευση των ποδοσφαιριστών μέσα πάντα από την κάμερα του ialmopia:


Δείτε όλο το βίντεο της βραδιάς από το ialmopia:




Δείτε τις φωτογραφίες του ialmopia:



































ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *