Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Ξεκινά το Εδεσσαϊκό Καρναβάλι 2015

Η Έδεσσα φορά τα γιορτινά της και δίνει ραντεβού στην πιο μεγάλη ώρα της. Το Εδεσσαϊκό Καρναβάλι 2015 στην αφετηρία και όλα είναι έτοιμα για να δοθεί το έναυσμα…για τη μεγάλη εορτή της πόλης μας.

Με πάνω από 20 γκρουπ και χιλιάδες καρναβαλιστές ξεκινάει από την Τσικνοπέμπτη η μεγάλη χαρά. Ο καθένας μπορεί να επισκέπτεται το Τημενιδών να πιει έναν καφέ (πρωϊνές ώρες μέχρι αργά το απόγευμα), έναν χυμό και να μιλήσει απευθείας με την επιτροπή που την απαρτίζουν άνθρωποι με μεράκι διαθέτοντας τον χρόνο τους για να ακούσουν και να ανταλλάξουν απόψεις καθώς και να συζητήσουν με τον κάθε έναν από εμάς.

Το Εδεσσαϊκό Καρναβάλι προσπερνά προβλήματα, καθημερινά άγχη και δυσκολίες και θέτει σε πλήρη κίνηση τις μηχανές του καλώντας μας όλους να επιβιβαστούμε στο όχημά του για να μας συνεπάρει κάνοντας πράξη την πιο «τρελή» απόδρασή μας από την πραγματικότητα. Όλα συντονίζονται σε καρναβαλικούς ρυθμούς, τα χαμόγελα ανθίζουν στα πρόσωπα όλων, οι διαθέσεις αλλάζουν και η χαρά κάνει την εμφάνισή της ζεσταίνοντας τις καρδιές μας.

Μια θαυμάσια ευκαιρία για τους Εδεσσαίους να κατέβουν στον δρόμο και να ξεδώσουν με την ψυχή τους. Είναι η ώρα της συμμετοχής όλων μας. Όλη η πόλη ένα συλλογικό πνεύμα. Πολλές καφετέριες και καταστήματα θα συμμετάσχουν από σήμερα σε μια μεγάλη σκυταλοδρομία με πάρτυ στα πλαίσια των καρναβαλιών και του πολιτισμού.

Οι επικείμενοι καρναβαλιστές μπορούν να συμμετάσχουν ακόμη κι όπως θέλουν με παλαιές στολές καθώς και με νέες. Υπάρχουν στολές για όλα τα βαλάντια καθώς και πολλά γκρουπ τα οποία θα τα παρουσιάσουμε σε λίγες μέρες και θα ενημερώνουμε με πολλά ρεπορτάζ και αφιερώματα τους δημότες μας καθώς και επισκέπτες από άλλες πόλεις.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *