Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Μοιράστηκαν βαθμούς κι εντυπώσεις Άρης Προφήτη Ηλία και Δόξα Μαυροβουνίου

Σε ντέρμπι εξελίχθηκε ο αγώνας μεταξύ των γειτονικών ομάδων του Άρη Προφήτη Ηλία και της Δόξας Μαυροβουνίου, οι οποίες στην περίοδο των μεταγραφών αντάλλαξαν και αρκετούς
παίκτες. Αυτό είχε ως συνέπεια το κλίμα καθ'όλη τη διάρκεια του αγώνα να είναι περίεργο, αφού οι πάλαι ποτέ συμπαίκτες τώρα ήταν αντίπαλοι.

Ο τοπικός Άρης, έχοντας μεγάλη ανάγκη βαθμών κι ευρισκόμενος στο τέρμα της βαθμολογίας, κατάφερε κι απέσπασε έστω κι αυτόν το βαθμό της ισοπαλίας, χωρίς να καταβάλλει και ιδιαίτερη προσπάθεια.

Στον αντίποδα, η Δόξα Μαυροβουνίου αγωνίστηκε δυνατά, χωρίς να έχει βαθμολογικό πρόβλημα, κάνοντας ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο, όπου έκλεισε κυριολεκτικά τους γηπεδούχους στην περιοχή τους, βομβαρδίζοντας συνεχώς την εστία τους, χωρίς όμως να έχει επιτυχία.

Ο αγώνας ξεκίνησε με δεκάλεπτη καθυστέρηση, αφού σε ένα σημείο το γήπεδο ήταν ακατάλληλο για τη διεξαγωγή του αγώνα. Αφού καθαρίστηκε, η αναμέτρηση άρχισε κανονικά.

Το πρώτο μέρος ήταν πολύ φλύαρο και για τις δύο ομάδες, με παιχνίδι κέντρου και συνεχόμενες διακοπές λόγω των δυνατών μαρκαρισμάτων να κυριαρχούν.

Στην επανάληψη, το σκηνικό άλλαξε πολύ γρήγορα, αφού με την έναρξη οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με ένα πολύ ωραίο γκολ του Νίκου Μάρτσιου.

Η απάντηση του Μαυροβουνίου ήρθε σχετικά γρήγορα, με ένα φοβερό δυνατό σουτ από τον Γιώργο Κοκόζογλου, που ολοκλήρωσε μια διαδοχική επιθετική ενέργεια των συμπαικτών του ισοφαρίζοντας σε 1-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

Στον 75' ο Κώστας Μποζίδης απείλησε προς στιγμήν την εστία της Δόξα, αλλά ο πορτιέρο Καλακούδης είπε όχι με θεαματική επέμβαση.

Στο 88', μετά από μαρκάρισμα σε παίκτη του Μαυροβουνίου μέσα στη μεγάλη περιοχή (οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι), δημιουργήθηκε σύρραξη, με αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας. Στη συνέχεια, την κόκκινη κάρτα του διαιτητή αντίκρισαν ο Κεσίσογλου για τη Δόξα κι ο Μάρτσιος για τον Άρη.

Στα λεπτά των καθυστερήσεων, η ομάδα του Μαυροβουνίου έχασε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα, απογοητεύοντας τους φιλάθλους της.

Σε ένα δύσκολο τερέν, η διαιτησία των Τριανταφυλλίδη, Αρέστη και Σταμανίκη είχε αρκετά λάθη.


ΑΡΗΣ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ Πιστοφίδης, Τεληγιαννίδης, Βαΐδης, Τράγκας, Χοχέ, Παπαθανασιάδης Σ., Μάρτσιος, Παπαθανσιάδης Ν., Τόπκας, Μποζίδης, Στοϊκάκης

ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ Καλακούδης, Ουράν (88' Παπασταύρος), Αρσίν, Γραμματόπουλος (80' Ανδρεάδης Κ.), Ανδρεάδης Μ., Λαζαρίδης, Σύρμαλης, Κοκόζογλου, Ιωάννου, Κουντουράς, Κεσίσογλου








ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *