Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

ialmopiaBET: Ποντάρισμα στα γκολ στο ντέρμπι της Τούμπας

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου σήμερα, και το ialmopiaBet επανέρχεται με νέες προτάσεις. Χθες, πέρασε με άνεση το under στο Φενέρ - Τραμπζονσπόρ (0-0), ενώ κόλλησαν στα δύο γκολ τα Μούνστερ - Όσναμπρικ (2-0) και Ρεν - Μαρσέιγ (1-1). Ας δούμε τι έχουμε ξεχωρίσει από το σημερινό (δύσκολο) πρόγραμμα.


ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ - ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ
Κωδικός ΟΠΑΠ: 291
Ώρα Έναρξης: 16:00

Ξεκινάμε από την αναμέτρηση του Λουίτζι Φεράρις, ανάμεσα στη Σαμπντόρια και την Σασσουόλο. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ηχηρή ''σφαλιάρα'', καθώς έφαγαν 5 στο Τορίνο από την ομώνυμη ομάδα. Παραμένουν ωστόσο αήττητοι στην έδρα τους, κι από την 5η θέση της βαθμολογίας κάνουν όνειρα Ευρώπης. H Σασσουόλο, που πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία για τα δεδομένα της (11η θέση), δε θα έχει σήμερα στη διάθεσή της τους 3 βασικούς της επιθετικούς! Για μια ομάδα που εσχάτως βασίζεται στην παραγωγικότητα της επιθετικής της γραμμής, το πλήγμα είναι μεγάλο. Από τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι είναι άνετοι στη βαθμολογία, και οι Γενοβέζοι θέλουν να επανέλθουν δυναμικά στις νίκες, ποντάρουμε στον άσο της Σαμπντόρια. Για όσους ρισκάρουν, επιλογή αποτελεί κι ο άσος από ημίχρονο.


ΡΙΖΕΣΠΟΡ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ
Κωδικός ΟΠΑΠ: 314
Ώρα Έναρξης: 19:00

Στη Superlig της Τουρκίας, η Ριζεσπόρ υποδέχεται την επίδοξη πρωταθλήτρια Μπεσίκτας. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και μεσοβδόμαδα σε αδιάφορο παιχνίδι για το Κύπελλο (0-0), ενώ είναι εντυπωσιακό πως οι ''μαυραετοί'' έχουν να κερδίσουν τους γηπεδούχους από το 2008! Σήμερα πάντως τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Η Ριζεσπόρ δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα νίκη εντός έδρας (0-4-4), ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν 8 νίκες και μόλις 1 ήττα σε 9 εκτός έδρας αναμετρήσεις. Ποντάρουμε στο διπλό και στη φόρμα των παικτών του Σλάβεν Μπίλιτς μακριά από το γήπεδό τους.


ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Κωδικός ΟΠΑΠ: 316
Ώρα Έναρξης: 19:30

Ας έρθουμε και στα δικά μας, και το μεγάλο παιχνίδι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι επισκέπτονται τη Θεσσαλονίκη, έχοντας 10 συνεχόμενες νίκες στη Σούπερ Λίγκα (26-4 τέρματα) και βρίσκουν έναν ΠΑΟΚ που προέρχεται από κάκιστες εμφανίσεις και ήττες από Παναιτωλικό και ΟΦΗ. Είναι όμως ένα ματς, όπου οι Θεσσαλονικείς πρέπει να τα δώσουν όλα για τη νίκη. Ο Ολυμπιακός στο τέλος ίσως να συμβιβαστεί και με την ισοπαλία, καθώς έχει διαφορά ασφαλείας 8 βαθμών στη βαθμολογία. Θα επιλέξουμε το σύνολο τερμάτων 2-3, που έχει εμφανιστεί σε 7 από τα τελευταία 10 παιχνίδια μεταξύ των αποψινών αντιπάλων, και φυσικά είναι το σύνολο που εμφανίζεται πιο συχνά σε ντέρμπι στην Ελλάδα.


ΙΚΙΚΕ - ΑΝΤΟΦΑΓΑΣΤΑ
Κωδικός ΟΠΑΠ: 328
Ώρα Έναρξης: 21:00

Κλείνουμε με την αναμέτρηση Ικίκε - Αντοφαγάστα για το πρωτάθλημα Κλαουσούρα της Χιλής. Δύο φύσει επιθετικές ομάδες, με τους γηπεδούχους να έχουν 5/5 over μέχρι στιγμής, ενώ οι φιλοξενούμενοι 3/5. Ειδικά η Ικίκε, βασίζει το παιχνίδι της στο δόγμα ''όσα πάνε κι όσα έρθουν'', πράγμα που μας οδηγεί στο over 2,5 , ενώ σίγουρα αποτελεί επιλογή και το 4-6 γκολ του ΟΠΑΠ (over 3,5 στο διαδίκτυο), 


Η πρόταση:

291) ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ - ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ   1 (1,65)  [ 1/1 ΗΜ./ΤΕΛ. (2,55) ]

314) ΡΙΖΕΣΠΟΡ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ    2 (1,75)

316) ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ    2-3 γκολ (1,90)

328) ΙΚΙΚΕ - ΑΝΤΟΦΑΓΑΣΤΑ    OVER  (1,55)  [ 4_6 γκολ (2,40) ]
 
(συνολική απόδοση: 8,50)



*Τα παιχνίδια παίζονται κυρίως μονά αποδεκτά, αλλά και συνολικά. Οι αποδόσεις προέρχονται από το κουπόνι του ΟΠΑΠ.




ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *