Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Βράβευση του Αριδαιώτη προπονητή Γιώργου Χασάπη από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης

Την Κυριακή 8 Φεβρουάριου στην κατάμεστη αίθουσα «Αλέξανδρος» του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ στη Θεσσαλονίκη ο ΣΕΠΚ διοργάνωσε την ετήσια γιορτή του βραβεύοντας τους προπονητές που διακρίθηκαν με τις ομάδες τους το αγωνιστικό έτος 2013-2014. 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε σύσσωμο το ΔΣ του συνδέσμου τιμώντας παλαίμαχους προπονητές και βραβεύοντας εν ενεργεία προπονητές που κατέκτησαν το πρωτάθλημα με τις ομάδες τους. 

Το παρόν έδωσε και ο συντοπίτης μας προπονητής Γιώργος Χασάπης που την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 κατέκτησε το πρωτάθλημα με την ομάδα του ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΚΑΣΚΕΜ ανεβάζοντας την στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. Στον σύντομο λόγο που έβγαλε τόνισε πως «το βραβείο ανήκει σε μεγάλο βαθμό στου παίχτες οι οποίοι είναι και οι πραγματικοί πρωταγωνιστές». Επισήμανε πως «μόνο οι προπονητές γνωρίζουν πόσο δύσκολο και ψυχοφθόρο είναι το έργο τους και γι΄ αυτό ευχήθηκε καλή υγεία και δύναμη».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πολύ γνωστοί προπονητές, αθλητές και παράγοντες της πόλης καθώς και πολιτικά πρόσωπα.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Σύνδεσμος έκοψε τη βασιλόπιτά του μοιράζοντας ευχές στους παρευρισκομένους.






0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *