Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Δήλωση Παύλου Κελεσίδη για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης

Η πραγματική διαπραγμάτευση ξεκίνησε επίσημα χθες 8/2/2015 στη Βουλή των Ελλήνων με τις προγραμματικές δηλώσεις της συγκυβέρνησης της Αριστεράς.

Με τον πιο ξεκάθαρο και σταράτο λόγο ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, έβαλε το στίγμα του περιεχομένου των συνομιλιών με τους εταίρους. 

Τούτος ο λαός δεν αντέχει άλλο. Ούτε άλλη λιτότητα, ούτε άλλη ανεργία, ούτε άλλες αυτοδικίες, ούτε κάθε τι που να προσβάλλει αυτή τη χώρα.

Θα διαπραγματευτεί τα πάντα προς όφελος του λαού, ΟΧΙ όμως την ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ και την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ του.

Η χώρα έχει τέτοια ιστορία που αποδεικνύει περίτρανα πως δεν γράφτηκε τυχαία. Έχει πολίτες που ξέρουν να βάζουν πλάτη στις δύσκολες στιγμές.

Η ελπίδα δεν έρχεται.

Η ελπίδα ήρθε!


ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΜΕΛΟΣ Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΛΛΑΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΛΛΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *