Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

IALMOPIA LIVE: Αλμωπός - Εδεσσαϊκός 0-1. Δείτε το βίντεο του αγώνα [ΒΙΝΤΕΟ - ΕΙΚΟΝΕΣ]

Νικητης στο ντερμπι κορυφης της Α1 κατηγοριας αναδειχθηκε ο εδεσσαικος στο κυριακατικο ματς στην Αριδαια κερδιζοντας τον τοπικο Αλμωπο με 0-1 σκορ.




Το Δημοτικο Σταδιο καταμεστο απο τους φιλαθλους της περιοχης που εσπευσαν να παρακολουθησουν την συγκρουση 2 εκ των κορυφαιων ομαδων της κατηγοριας. Με αυτην του την νικη ο Εδεσσαικος κατακτα την κορυφη της κατηγοριας.

Οι δυο ομαδες στο πρωτο μερος ηταν μουδιασμενες χωρις να καταφερνουν να απειλησουν ουσιαστικα τα διχτυα... Λιγο πριν την εκπνοη του πρωτου μερους ομως ο εμπειρος Εδεσσαιος Δημητρης Λαφαζανιδης εκμεταλευομενος αριστα πασα του Μεταξα σε τετ ατετ πλασαρει εξυπνα τον Καραγιαννιδη στελνοντας την μπαλα στα διχτυα του Αλμωπου στελνονατς την ομαδα του στα αποδυστηρια με 0-1 σκορ .Στην επαναληψη οι ρυθμοι του παιχνιδιου ανεβηκαν με τους γηπεδουχους να πιεζουν περισσοτερο με συχνες επισκεψεις στα καρε του εδεσσαικου χωρις ομως να καταφερουν να μετατρεψουν καποια ευκαιρια σε γκολ. Στον αντιποδα οι Τραιανοφοροι εχοντας το πλεονεκτημα του γκολ κλειστηκαν πισω παιζοντας κυριως αμυντικα με τον νεοαποκτηθεντα Φιλιππο Παπαγεριδη να κραταει γερα την αμυνα της ομαδος του. Το παιχνιδι τελειωσε με τις διαμαρτυριες των γηπεδουχων απεναντι στην διαιτητικη ττρπλετα. των Καρυπιδη - Δελλιο - Αθανασιου.

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ(Λεωνιδας Μπιλης) Καραγιανιδης Τσιτλακιδης Μιχαηλιδης (80 Αλεξαντροφ) Ηλιαδης Παπαγεωργιου Ελευθεριαδης Γ. Παντελιδης Κανωτιδης(46' Ελευθεριαδης Θ.) Ταουσανης(46' Ελευθεριαδης Λ.) Τσακαλιδης Παπδοπουλος Ν.

ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ(ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΣΗΜΕΡΛΗΣ) Βασιλειαδης Σαββαιδης Χοντζιας(70'Παπαδοπουλος Αλεξ.) Παπαηλιας (85' Πεχλιβανης ) Παπαγεριδης Πουπης Μουλας Παπουλιδης Παλημανης Μεταξας Λαφαζανιδης



ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ




Δείτε το βίντεο του αγώνα μέσα από την κάμερα του ialmopia.gr

 Φωτογραφίες:




















0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *