Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Ημερίδα κοινωνικού προγράμματος Δήμου Σκύδρας

Με αφορμή την υλοποίηση του προγράμματος του Δήμου Σκύδρας με τίτλο «Υπηρεσίες Ατόμων Τρίτης Ηλικίας και Ειδικών Ομάδων Πληθυσμού στο Δήμο Σκύδρας», θα πραγματοποιηθεί
στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015, αντίστοιχη ενημερωτική ημερίδα με την εξής διάρθρωση:


Ώρα, 12:00΄ - 12:10΄ Χαιρετισμός, από τη Δήμαρχο Κατερίνα Ιγνατιάδου. 

12:10΄ - 12:30΄ Παρουσίαση του έργου, από τον Αθανάσιο Λιάμπα στέλεχος και υπεύθυνο του Δήμου. 

12:30΄ - 12:45΄ Διαδικασία εγγραφής, από την Ευαγγελία Καρατζιώλη της «Γνώμων Πληροφορικής Α.Ε.».

12:45΄ - 13:30΄ Επίδειξη υπηρεσιών, από την Ευαγγελία Καρατζιώλη και τον Λιβέριο Σταυρόπουλο της «Γνώμων Πληροφορικής Α.Ε.». 

13:30΄ - 14:00΄ Ερωτήσεις, Συζήτηση.

Η ημερίδα απευθύνεται σε στελέχη του Δήμου που θα κληθούν να υποστηρίξουν την εφαρμογή των νέων υπηρεσιών τηλε-βοήθειας και τηλε φροντίδας, όπως αυτές προβλέπονται, ενώ, εν ευθέτω χρόνω, θ΄ακολουθήσει κι ανάλογη ευρεία ενημέρωση ενδιαφερομένων πολιτών. 


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *